Sport

Tensiuni la CFR Cluj înainte de meciul cu Young Boys! Marius Șumudică l-a exclus din lot pe Chipciu: „Drumurile noastre se despart!”

Au apărut noi tensiuni la CFR Cluj, Marius Șumudică l-a exclus pe jucătorul care a calificat echipa în turul I preliminar din Champions League.
02.08.2021 | 20:42
Tensiuni la CFR Cluj inainte de meciul cu Young Boys Marius Sumudica la exclus din lot pe Chipciu Drumurile noastre se despart
ADVERTISEMENT
02-08-2021
17:42

Marius Șumudică a anunțat că Alex Chipciu nu va mai face parte din lotul lui CFR Cluj

Antrenorul Marius Șumudică nu a tolerat ieșirea lui Alex Chipciu față de portarul Otto Hindrich și a decis să-l excludă definitiv din lotul campioanei:

„A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.

El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat cu Borac Banja Luka, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.

Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă premergătoare meciului cu Young Boys Berna.

Este vorba despre Alex Chipciu, care a intrat într-un conflict spontan, la antrenamente, cu tânărul portar Otto Hindrich, tehnicianul campioanei României pedepsindu-l aspru pe fostul jucător al FCSB-ului.

Alex Chipciu a fost jucătorul care a înscris golul calificării în returul din Bosnia, cu Borac Banja Luke, în prelungirile meciului, după un șut superb de la distanță.

ADVERTISEMENT

Tensiuni la CFR Cluj înainte de meciul cu Young Boys Berna

Deși CFR Cluj are doar „buline verzi” în dreptul său, după cum îi place lui Marius Șumudică să spună, tensiunile de la campioana României par să revină după episodul „Mario Rondon”.

De această dată este vorba despre Alex Chipciu, jucătorul care a calificat echipa în returul cu Borac Banja Luka a intrat într-un conflict spontat cu Otto Hindrich, tânărul portar al clujenilor, la antrenament, după cum susține looksport.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că Alex Chipciu a primit o minge în față, la un meci 4 contra 2, iar mijlocașul campioanei României a reacționat violent la adresa colegului său.

În urma incidentului, Marius Șumudică a luat decizia drastică de a-l exclude pe Chipciu din lotul pentru manșa tur a duelului cu Young Boys Berna, din turul III preliminar la Champions League.

ADVERTISEMENT
  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Alex Chipciu, conform transfermarkt.com

Marius Șumudică a explicat ce s-a întâmplat la antrenament

Marius Șumudică a vorbit despre momentul tensionat de la antrenamentele echipei, spunând că nu va accepta niciodată ca elevii lui să ajungă la lupte fizice.

„El s-a manifestat de aşa natură încât să fi eliminat, a trebuit să-l elimin din grup. Nu pot să accept la nesfârşit, nu pot să accept…mai există insulte între jucători, mai există clinciuri, dar nu pot să accept luptă fizică între jucători, niciodată nu o să fiu adeptul acestui lucru.

ADVERTISEMENT

Eu am luat o simplă decizie, l-am scos din antrenament. De fapt el părăsise antrenamentul, nu am văzut în viaţa mea un jucător să îşi dea jos tricoul să plece de pe teren, fiind nervos. Practic l-am întrebat ceea ce s-a întâmplat, de ce face lucrul acesta”, a declarat Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Nu este primul moment tensionant la CFR Cluj din ultimul timp

CFR Cluj a mai avut parte de un moment tensionat înainte de startul noului sezon, când Marius Șumudică a decis să-l dea afară pe Mario Rondon, atacantul venezuelean al echipei.

Tehnicianul nu a vrut să dea multe explicații despre ce s-a întâmplat între cei doi și s-a rezumat în a spune că a discutat personal cu Rondon, care a dat de înțeles că este de acord cu ce i s-a transmis, însă a doua zi a greșit din nou. Despărțirea a fost dezvăluită de FANATIK în exclusivitate.

„Eu am avut o simplă discuție de 5 minute cu Rondon, în care mi-a promis ceva la Cluj și a doua zi nu s-a ținut de cuvânt.

Şi a doua zi ne-am despărţit. În momentul în care îi promiți ceva unui om şi îi bagi cuțitul în spate, înseamnă că nu vrei să mergi pe acelaşi drum. 

Și-a văzut de drumul lui. Dar nu l-am dat afară. În meciurile de pregătire, Rondon a jucat cele mai multe minute”, a spus Marius Șumudică înainte de Supercupa României, pierdută la loviturile de departajare în fața Craiovei.

ADVERTISEMENT