Fotbal intern

Tensiuni la echipa națională între Ianis Hagi și Nicu Stanciu! Cei doi se calcă pe “bătături”. Exclusiv

02.04.2021 | 10:06
Tensiuni la echipa nationala intre Ianis Hagi si Nicu Stanciu Cei doi se calca pe bataturi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Naționala României a pierdut cu 2-3 în Armenia și șansele de a obține unul dintre primele două locuri din grupă scad simțitor. Nu este liniște nici în vestiar, iar Mirel Rădoi a recunoscut că se gândește la demisie în condițiile în care nu reușește să își capaciteze jucătorii în momentele importante. 

Din informațiile FANATIK, vestiarul naționalei este departe de a fi unul unit, în ciuda eforturilor selecționerului de a încerca să îi facă pe jucători să joace ca o echipă. Una dintre controverse îi are în prim plan pe Ianis Hagi și Nicu Stanciu.

ADVERTISEMENT

Tensiuni la echipa națională între Ianis Hagi și Nicu Stanciu!

Între cei doi există o răceală la prima reprezentativă. Faptul că sunt concurenți pe post a dus această rivalitate dincolo de barierele terenului de joc. Din informațiile noastre, Stanciu și Hagi se evită la echipa națională.

Poate și acesta este un motiv pentru care Mirel Rădoi joacă deseori doar cu unul dintre ei. Selecționerul încă nu a găsit o formulă în care să îi poată folosi pe amândoi în aceeași echipă. Stanciu în fața apărării nu a dat același randament ca și în linia de mijloc la Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Au jucat împreună doar la meciul cu Germania!

Folosirea lui Ianis Hagi în banda dreaptă cu Germania nu a avut nici ea efectul dorit. De altfel, cei doi au fost pe teren împreună doar în meciul cu nemții, cu Stanciu în fața apărării și Ianis pe postul de mijlocaș dreapta.

În primul meci, cel dintre Macedonia de Nord și România, Ianis Hagi a intrat minutul 76 când Nicu Stanciu a fost unul dintre jucătorii scoși de pe teren. A fost momentul în care Mirel Rădoi a efectuat trei schimbări.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi s-a bucurat singur după golul decisiv cu Macedonia de Nord!

Ianis Hagi a reușit în acel meci să marcheze primul său gol în tricoul echipei naționale, însă a fost o bucurie stranie a mijlocașului de la Rangers. A făcut semnul de tăcere cu mâna la gură, gest interpretat în fel și chip în spațiul public.

Însă, ce a fost și mai ciudat, Ianis Hagi s-a bucurat singur după ce a marcat golul victoriei. Coechipierii nu au sărit pe fotbalistul naționalei care s-a îndreptat spre Mirel Rădoi cu care a bătut palma pentru golul victoriei.

ADVERTISEMENT

Selecționerul l-a răsplătit pe Ianis Hagi în meciul următor și l-a titurlarizat cu Germania, unde a fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. În meciul cu Armenia, Ianis Hagi nu a fost folosit niciun minut.

Mirel Radoi il felicita dupa un gol marcat pe Ianis Hagi in meciul de fotbal dintre Romania si Macedonia de Nord, din cadrul Preliminariilor Campionatului Mondial 2022, desfasurat fara spectatori pe Arena Nationala din Bucuresti, joi 25 martie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mirel Rădoi vrea să își dea demisia: “Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au putut să reacționeze”

Rezultatele slabe ale echipei naționale din această campanie pot fi puse și pe baza lipsei unei unități în cadrul lotului. Mirel Rădoi a scos în evidență acest lucru și spune că se gândește să renunțe dacă nu poate motiva echipa să joace:

“Importanța partidei le-am explicat-o din momentul în care am ajuns aici. Îmi pun semne mari de întrebare de ce nu au putut să reacționeze. În momentul de față mă gândesc să renunț.

Am avut sentimentul imediat după meci, îl am și acum. Vreau să mai treacă o perioadă de timp, e clar că o să avem o discuție zilele acestea”, a spus Rădoi la finalul meciului.

  • 1 gol la echipa națională are Ianis Hagi
  • 27 de ani are Nicolae Stanciu
ADVERTISEMENT
Tags: