Hotnews

Tensiuni la priveghiul lui Mircea Albulescu. Totul a pornit de la Ion Iliescu

Mircea Albulescu nu se poate odihni nici după moarte! Momente de tensiune au avut loc, sâmbătă, chiar la capătâiul marelui actor, iar pentru calmarea situaţiei a fost nevoie de intrvenţia...
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.04.2016 | 20:22
Tensiuni la priveghiul lui Mircea Albulescu. Totul a pornit de la Ion Iliescu

Mircea Albulescu nu se poate odihni nici după moarte! Momente de tensiune au avut loc, sâmbătă, chiar la capătâiul marelui actor, iar pentru calmarea situaţiei a fost nevoie de intrvenţia paznicilor. Totul s-a întâmplat la priveghi, în foaierul Teatrului Naţional, acolo unde pentru câteva ore a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mircea Albulescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a venit, sâmbătă, la Teatrul Naţional pentru a-i aduce un ultim omagiu actorului Mircea Albulescu. Prezenţa fostului şef al statului a creat adevărate momente de tensiune chiar la căpătâiul actorului. Un bărbat care se afla şi el în foaier s-a enervat peste măsură şi a reacţionat dur la adresa fostului şef de stat. “Un trădător de ţară nu are ce căuta la căpătâiul unui asemenea artist”, a început să-i reproşeze bărbatul lui Ion Iliescu, relatează România TV.

Bărbatul nu s-a rezumat doar la proteste , ci a vrut să îl tragă de mânecă pe fostul preşedinte. Conflictul s-a stins în momentul când Ion Iliescu a ieşit din foaierul Teatrului Naţional, iar bărbatul agresiv a fost dat afară de paznicii teatrului.

Scriul cu trupul neînsufleţit al lui Mircea Albulescu a fost depus sâmbătă, pentru câteva ore, în foaierul Sălii Mari al Teatrului Naţional, după care a fost dus la Capela de la Cimitirul Reînvierea, unde, duminică, va avea loc înmormântarea, la ora 14:00. Actorii au plâns în hohote la căpătâiul maestrului.

Sursă: www.click.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!