Life

Tensiuni majore în echipa Războinicilor la Survivor România 2023. Maria Lungu, acuzații dure: ”M-ai făcut proastă”

Se amplifică tensiunile în echipa Războinicilor la Survivor România 2023. S-au lansat acuzații fără precedent în ediția de miercuri, 18 ianuarie.
18.01.2023 | 20:55
Tensiuni majore in echipa Razboinicilor la Survivor Romania 2023 Maria Lungu acuzatii dure Mai facut proasta
Maria Lungu, acuzații dure la adresa Codruței Began la Survivor România 2023. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tensiunile au atins cote maxime la Survivor România 2023 în ediția de miercuri, 18 ianuarie.

Maria Lungu, acuzații dure la adresa Codruței Began

Maria Lungu a răbufnit și a lansat acuzații dure la adresa Codruței Began, iar lucrurile nu s-au oprit. Ceilalți Războinici au sărit în apărarea colegei lor, însă Maria Lungu a continuat atacul.

”M-ai făcut proastă, m-ai făcut nesimțita, m-am făcut că nu aud. Ești și ditamai profesoara, ai și copii acasă, mai ești și o mincinoasă. (…) Te-am evitat, nu m-am băgat în seamă cu tine pentru că am crezut că ai o vârstă”, a spus Maria Lungu, în ediție de miercuri, 18 ianuarie de la Survivor România 2023. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, Codruța Began a acuzat-o pe aceasta că minte și mai mult de atât, a preferat să plece de lângă colegii săi.

Aceasta susține că nu își dorește să se coboare la nivelul colegei sale și că preferă să treacă cu vederea cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

”Minți cu nerușinare.  (…) Nu accept să mă umilească și să mă jignească o neica nimeni. Consider că sunt o femeie matură care nu merită așa ceva și că nu merit să mă cobor la nivelul ei. Am preferat să plec să nu o alimentez”, a adăugat aceasta.

În discuție au intrat și Andrei Krișan, Alin Chirilă, dar și Robert Moscalu. Robert Moscalu spre exemplu a spus că va vota ca Maria Lungu să fie eliminată, având în vedere comportamentul ei.

ADVERTISEMENT

Alin Chirilă și Andrei Krișan, reacții acide la adresa Mariei Lungu

De cealaltă parte, Andrei Krișan a dezvăluit că Maria Lungu îi jignește pe toți destul de des și tocmai din acest motiv, preferă să stea departe de ea.

”Mereu există lucruri pe care le zice în afara contextului. Mereu sunt jigniri pe care le aruncă. Ce îi vine în minte aia spune. Îmi pare rău să zic, dar cu mine nu prea are ce să vorbească”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Alin Chirilă a fost mai dur. ”E ca o mâță dinaia zburlită care căuta scandal”, a spus Războinicul.

Atitudinea Mariei Lungu a fost dezbătută și în echipa Faimoșilor. Jorge, Remus Boroiu, dar și Vica Blochina au fost și ei șocați de atitudinea Războinicei.

Artistul i-a găsit însă câteva scuze acesteia.

”Maria nu prea știe cu comunicare. Sunt sigur că i-a jignit pe toți, însă cred că e modul ei de a se apăra”, a spus Jorge.

ADVERTISEMENT