Life

Tensiuni mari la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu s-au certat din cauza unei concurente

Tensiunile au atins cote maxime în ediția de miercuri seară de la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au ajuns să se certe din cauza unei concurente.
19.10.2022 | 23:50
Tensiuni mari la Chefi la Cutite Sorin Bontea si chef Catalin Scarlatescu sau certat din cauza unei concurente
Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, replici acide la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Competiția Chefi la Cuțite de la Antena 1 testează nu doar limitele concurenților, dar și cele ale juraților. Drept dovadă, în ediția din această seară, lucrurile au scăpat de sub control.

Ce s-a întâmplat în ediția de miercuri seară de la Chefi la Cuțite

Lucrurile au fost cât se poate de calme la începutul emisiunii. Situația s-a schimbat la cel de-al doilea battle. A fost presiune, iar timpul limitat, drept urmare, concurenții de la Chefi la Cuțite au fost nevoiți să facă totul în grabă.

ADVERTISEMENT

Cei trei jurați au urmărit cu atenție evoluția fiecărui concurent în parte, iar la final urmau să aibă loc comentariile. Momentul a fost însă perturbat.

Nu a durat mult și a apărut și conflictul dintre cei doi bucătari. Chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au răbufnit din cauza unei concurente, mai exact Brigitta Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Aceasta a deschis blast chiller-ul de mai multe ori, iar între timp, Chef Sorin Bontea s-a enervat, cum a mai făcut-o și într-o altă ediție a emisiunii Chefi la Cuțite. Mouss-ul de ciocolată încă nu se întărise, în ciuda faptului că Brigitta Gheorghe, dar și jurații se așteptau la un cu totul alt rezultat.

În final, preparatul nu a ieșit deloc cum trebuia, iar Chef Sorin Bontea și-a pierdut răbdarea cum nu a mai făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

A fost mai mult decât dezamăgit de modul în care s-a desfășurat proba, iar toți nervii s-au abătut asupra colegului său, chef Cătălin Scărlătescu.

Tensiuni mari între Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea

”Eu mi-am scos mousse-ul că nu mă lași să-l țin în frigider. Eu nu stau cu el în frigider și tu stai? E același lucru! Pe bune, așa tupeu?!”, a spus chef Sorin Bontea la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a încercat să aplaneze conflictul precizând că nu a făcut nicio greșeală. Mai mult de atât, el i-a recomandat colegului său să îl lase în pace.

”Dacă nu are cum să se certe cu reflectorul ăsta, se ceară cu mine că i-am deschis blast chiller-ul. Du-te, mă, lasă-mă în pace cu blast chiller-ul tău”, a mai completat chef Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT