Fotbal intern

Tensiuni mari la FCSB înaintea dublei cu Guimaraes. Patru jucători, la un pas de bătaie în vestiar: „Vom avea toleranță zero!”

20.08.2019 | 00:19
Tensiuni mari la FCSB inaintea dublei cu Guimaraes Patru jucatori la un pas de bataie in vestiar Vom avea toleranta zero

Cea de-a patra înfrângere consecutivă suferită în Casa Pariurilor Liga 1 nu le-a picat deloc bine jucătorilor de la FCSB. După eșecul 1-2 cu Poli Iași, roș-albaștrii au avut parte de un antrenament intens în cursul zilei de luni. 

Tensiuni mari la FCSB înaintea dublei cu Guimaraes

Conform ProSport, Pintilii, Gnohere, Crețu și Adi Popa au fost la un pas de bătaie în vestiar, totul pornind de la criticile aduse de veteranul Pintilii la adresa colegilor săi pentru lipsa de atitudine. Narcis Răducan, noul director sportiv al clubului, a vorbit despre acest conflict și anunță că FCSB are un nou Regulament de Ordine Interioară, unul cu reguli mult mai dure pentru jucători.

E adevărat că s-au încins puţin spiritele, ceea ce nu e o noutate în intimitatea echipelor de fotbal. Totuşi, aceata nu a luat deloc amploare. De altfel, începând de azi am activat un nou Regulament de Ordine Interioară pentru care vom avea toleranţă zero”, a spus Narcis Răducan pentru ProSport.

FCSB are cel mai slab început de campionat cu Gigi Becali patron, pierzând patru dintre cele șase meciuri jucate în campionat în noul sezon. Mai mult, roș-albaștrii caută disperați un antrenor de mai bine de două săptămâni, după ce Bogdan Andone și-a anunțat demisia. Vestea bună vine din Europa League, acolo unde FCSB a ajuns la un pas de grupe. Echipa lui Becali trebuie să treacă în dublă manșă de Vitoria Guimaraes ca să acceadă în grupele Europa League.

Narics Răducan a venit la FCSB ca înlocuitor al lui Mihai Stoica, după ce și acesta și-a anunțat demisia recent. Edward Iordănescu a devenit o nouă variantă de antrenor principal la FCSB, Narcis Răducan bazându-se pe relația sa de prietenie cu antrenorul de la Gaz Metan. Totuși, șansele ca FCSB să-l înlocuiască pe Vergil Andronache până la primul meci cu Guimaraes, programat joi, sunt minime.