Life

Tensiuni noi la Survivor. TJ Miles nu scapă de Emil Rengle: “Ai nevoie de pauză”

Au apărut noi tensiuni la Survivor România 2022, între Emil Rengle și TJ Miles. Dansatorul l-a criticat dur pe colegul său, după ce acesta le-a cerut scuze Faimoșilor.
16.02.2022 | 14:10
Tensiuni noi la Survivor TJ Miles nu scapa de Emil Rengle Ai nevoie de pauza
Noi tensiuni între TJ Miles și Emil Rengle, la Survivor România. Sursa foto: Instagram/ Captură Pro TV. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

TJ Miles și Emil Rengle au avut parte de noi tensiuni la Survivor România. Acesta din urmă l-a taxat dur pe influencerul de pe TikTok, care le-a cerut scuze colegilor săi pentru ce s-a întâmplat la jocul pentru recompensă.

Cei din tribul Faimoșilor nu s-au descurcat prea bine la joc, iar TJ Miles și-a asumat vina. Emil Rengle a spus cuvinte acide la adresa coechipierului său.

ADVERTISEMENT

Nu este prima dată când cei doi au parte de neînțelegeri în cadrul reality show-ului filmat în Republica Dominicană.

TJ Miles, criticat de Emil Rengle la Survivor România

Emil Rengle i-a reproșat lui TJ Miles că are nevoie de o pauză, după ce influencerul le-a cerut scuze Faimoșilor pentru eșecul de la jocul pentru recompensă.

ADVERTISEMENT

“Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză.

Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el.”, a spus Emil Rengle la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți au avut conflicte și în urmă cu două săptămâni. Emil Rengle și TJ Miles au avut o discuție după ce Vloggerul i-a spus câștigătorului de la Românii au talent că este mai feminin decât el pentru că face anumite gesturi halucinante.

“— Emil, ești un băiat incredibil, n-am ce să spun de rău. Câteodată te iei de mine, cum s-ar lua CRBL de mine, ciudat. (…) Nu vreau să te deranjez. Știi ce spun?

ADVERTISEMENT

Ești puțin mai feminin decât mine. Și câteodată eu fa o chestie, te iau de mână prea tare,’ ah, Miles’. Adică simt că trebuie să mă cenzurez.”, i-a spus TJ Miles lui Emil Rengle.

La rândul său, dansatorul și coregraful i-a spus lui TJ Miles că el este mai feminin, pentru că se aranjează mai mult decât o fac femeile.

“Eu cred că tu ești mai feminin decât mine. Te aranjezi mai mult, bro, decât se aranjează oricare dintre fetele de aici.”, i-a spus Emil Rengle tânărului crescut în Canada.

Emil Rengle îl atacă și pe CRBL

Dansatorul a avut ceva de spus și la adresa lui CRBL, despre care spune că trage echipa în jos din cauza energiei negative pe care o transmite.

Pe de altă parte, CRBL i-a reproșat dansatorului că tocmai calmul și atitudinea lui pozitivă sunt cele care afectează echipa.

“Nu prea mai avem hrană. A fost foarte greu să vedem carnea aceea, pe care au câștigat-o Războinicii. CRBL devine un personaj destul de recalcitrant. Mă deranjează felul în care se comportă la traseu.

Te bagă în filmul lui, care nu este un film bun. Nu-mi place filmul lui CRBL. El nu aduce puncte. Dacă ar fi un om care să aducă puncte, le-aș lua sfaturile ca atare.”, a spus Emil Rengle.

CRBL a spus că nu este nevoie ca toți să semene din anumite puncte de vedere.

ADVERTISEMENT