Fotbal intern

Tensiuni uriaşe în vestiarul lui Dinamo. Bratu, pârât la conducere

Florin Bratu a dat jos milităria din pod la Dinamo, dar stilul său nu este deloc pe placul fotbaliştilor pe care îi antrenează.
05.04.2018 | 12:28
Tensiuni uriaşe în vestiarul lui Dinamo. Bratu, pârât la conducere

Antrenorul lui Dinamo îi ia peste picior pe elevii săi, indiferent de nume, iar în unele momente s-a ajuns chiar ca Bratu să îşi înjure elevii. Un astfel de moment a fost surprins şi la tv, în înfrângerea de acum două etape cu Juventus Bucureşti. 

Astfel, mai mulţi jucători, în special cei tineri, s-ar fi dus să se vaite la conducere de metodele neortodoxe ale fostului antrenor de juniori al lui Dinamo, susţine Gazeta Sporturilor. 

Bratu, în conflict şi cu Torje

Florin Bratu nu are probleme doar cu tinerii lui Dinamo. Şi unul dintre veteranii “Câinilor Roşii”, Gabi Torje, a intrat în conflict cu “Mitrailera”. De altfel, Torje nici nu a fost inclus în lot pentru meciul cu FC Botoşani, câştigat de Dinamo cu 1-0. Cu toate acestea Bratu susţine că relaţia cu internaţionalul român s-a îmbunătăţit foarte mult şi între timp Torje a început să se comporte exemplar la antrenamente. Vezi toate detaliile aici

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri