Life

Tensiuni uriașe la Puterea dragostei după revenirea lui Nicos. Se schimbă relațiile din casă?

07.12.2020 | 20:22
Tensiuni uriase la Puterea dragostei dupa revenirea lui Nicos Se schimba relatiile din casa
ADVERTISEMENT

Tensiuni uriașe în casa Puterea dragostei după revenirea lui Nicos! Concurentul care a fost nevoit să părăsească emisiunea în urmă cu câteva luni din cauza unor probleme medicale a revenit mai energic ca niciodată, iar Aya, fosta lui iubită, a primit ca un șoc această reintrare în casă.

Nicos a spus că între el și Aya s-a întâmplat ceva grav la un moment dat, iar adevăratele motive ale despărțirii dintre cei doi nu pot fi spuse pe post.

ADVERTISEMENT

Întrebat de prezentatoarea Cristina Dorobanțu ce anume a dus la separarea de Aya, Nicos a răspuns: „Dacă ea deschide subiectul, eu argumentez. Dacă nu îl deschide, nu”.

Nicos a revenit la Puterea dragostei și spune că nu îi poartă ranchiună Ayei

Nicos a spus că Aya a fost marea lui dezamăgire și că el a încercat să facă tot posibilul să fie cu ea.

ADVERTISEMENT

„Mă aștept de la o femeie să fie mai sociabilă, mai creativă. Orice subiect pe care îl discut cu Aya îl închid spontan. Vreau să îi spun în mod oficial Ayei că nu am nimic cu ea, chiar dacă atitudinea ei nu ajunge la așteptările mele”, a declarat răspicat Nicos.

Nicos s-a revăzut și cu marele său rival, Marinescu, cel cu care Aya a tatonat terenul în ultima vreme. Concurentul i-a adus și o lesă și un pat pentru câini inamicului său șocând pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

I-a adus o lesă lui Marinescu

„El a spus în emisiune că este dulău. Păi nu este dulău?”, a spus Nicos în timp ce arăta lesa în fața camerelor de luat vederi.

Chiar dacă Nicos a stat o vreme în afara casei din Istanbul, acesta a comunicat prin intermediul rețelelor de socializare cu anumiți concurenți. Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă se va mai relua relația lui cu Aya și dacă nu cumva, spre final, Cristi Marinescu și Nicos vor deveni din dușmani cei mai buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum se vor schimba relațiile având în vedere că s-a schimbat destul de mult vibe-ul în competiție odată cu revenirea lui, după cum a declarat Cristina Dorobanțu.

 

 

ADVERTISEMENT