Tentativa de lovitură de stat din Turcia va fi ecranizată într-un film gen James Bond

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 18:39
Tentativa de lovitură de stat din Turcia va fi ecranizată într-un film gen James Bond

Puciul din Turcia din 15 iulie impotriva presedintelui Recep Tayyip Erdogan va fi ecranizat. Filmul va face parte dintr-o serie anti-americana, foarte populara in Turcia. Productia va avea drept personaj principal un “James Bond turc”.

Anuntul a fost facut, marti, in presa turca de firma de productie Pana Film, care a realizat seria “Valea Lupilor”, din care va face parte si aceasta noua productie, relateaza AFP.

“Ca raspuns la o cerere insemnata din partea opiniei publice, firma noastra a decis sa realizeze filmul +Kurtlar Vadisi-Darbe+ (Valea Lupilor-Puci) “, a transmis Pana Film.

Nu se cunoaste inca data lansarii celei de-a patra pelicule “Valea Lupilor”, insa scenariul ar urma sa prezinte evenimentele din noaptea de 15 iulie, cand rebeli din armata turca au incercat sa rastoarne regimul turc, puciul esuand la interventia armatei loiale guvernului si a oamenilor care au iesit in strada.

Tentativa care, potrivit autoritatilor turce, a fost pusa la cale de ex-imamul Fetullah Gulen, exilat in Statele Unite, s-a soldat cu 273 de morti si peste 2.000 de raniti.

Relatiile americano-turce au avut de suferit dupa puci, puterea de la Ankara acuzand Washingtonul ca a incurajat autorii sai acceptandu-l pe Gulen pe teritoriul sau, potrivit cotidianului Aksam.

Trilogia “Valea Lupilor” a avut milioane de spectatori in salile de cinema, fiind adaptarea pentru marele ecran al unui serial cu un accentuat patriotism nationalist, in care eroul este agentul secret Polat Alemdar.

sursa: ziare.com

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×