News

Tentativă de mituire la Sectorul 1, dezvăluită de Clotilde Armand: ”Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani”

Primarul de la Sectorul 1, Clotilde Armand, a dezvăluit o tentativă de mituire la care a fost victimă un angajat al instituției pe care o administrează.
17.09.2021 | 15:29
Tentativa de mituire la Sectorul 1 dezvaluita de Clotilde Armand Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani
ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a lansat public un avertisment pentru acei dezvoltatori care se află în căutare de ”autorizații de construcții ilegale”.

Edilul susține, într-o postare pe Facebook, că la serviciul de Urbanism din cadrul primăriei pe care o conduce ”nu mai merge cu înțelegeri în afara legii”.

ADVERTISEMENT

Pentru a întări poziția primăriei față de astfel de practici, Clotilde Armand a oferit un exemplu întâmplat recent când un angajat al primăriei din cadrul serviciului de Urbanism a fost ”abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii”. În urma incidentului, angajatul a mers la Poliție.

Clotilde Armand dezvăluie o tentativă de mituire la Sectorul 1 ”Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani”

Primarul Sectorului 1 avertizează că ‘înțelegerile‘ în afara legii au devenit istorie sub noua administrație USR PLUS.

ADVERTISEMENT

’’ ‘Bă! Nu mai merge cu ăștia!’– este expresia auzită de mine în dimineața aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon ’probleme de urbanism’ cu altcineva.

Într-adevăr, nu mai merge cu noi. La Urbanism nu mai merge cu ’înțelegeri’ în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale”, scrie primarul.

ADVERTISEMENT

Apoi, Clotilde Armand a prezentat un caz care e șocat-o. Un angajat din direcția de Urbanism a primăriei ar fi fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar ceva mai ”darnic”.

Acesta din urmă, spune primarul, pur și simplu a aruncat cu bani pe geamul mașinii oficialului de la Urbanism de la Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Incidentul din Sectorul 1, raportat la Poliție

Cazul nu a rămas fără urmări. Plicul a fost predat la Poliție, iar instituția ”și-a făcut treaba”, anunță primarul Sectorului 1.

”Și am să vă dau un exemplu destul de șocant pentru mine. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii. Totul s-a petrecut în trafic, la semafor.

După acest incident colegul nostru a mers direct la poliție și a denunțat totul, a predat acel plic în care erau bani. Iar poliția și-a făcut treaba.

Cam asta se întâmplă de când am venit în primărie și de asta ’’nu te mai poți înțelege cu ăștia’’. Pentru că mai există și funcționari drepți care realizează că nimeni nu este mai presus de lege și cinstea este cea mai puternică armă a lor”, mai precizează edilul.

ADVERTISEMENT