News

Tentativă de omor asupra unei gravide, în Vaslui. Iubitul femeii a înjunghiat-o în gât de mai multe ori

O femeie gravidă este în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiată de iubit, în gât.
19.05.2021 | 22:51
Tentativa de omor asupra unei gravide in Vaslui Iubitul femeii a injunghiato in gat de mai multe ori
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 40 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacată cu un cuțit de concubinul ei, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Victima nici nu a putut vorbi cu echipajul de salvatori trimiși acolo.

Incidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, după un conflict spontan care a izbucnit între cei doi concubini. Bărbatul s-a enervat peste măsură și a luat un cuțit, cu care a atacat-o pe partenera lui.

ADVERTISEMENT

Gravidă, în stare gravă în spital, după ce a fost înjunghiată

Femeia avea mai multe plăgi deschise, atât la nivelul gâtului, cât și la mâna dreapta, după ce a fost înjunghiată de bărbat. Aceasta era conștientă, dar instabilă la momentul sosirii salvatorilor.

„La Coroieștii de Jos, femeie gravidă în vârstă de 40 ani, cu plăgi produse prin agresiune cu un corp ascuțit la nivelul regiunii anterioare a gâtului și la nivelul membrului superior drept, conștientă, dar instabilă hemodinamic.

ADVERTISEMENT

Intervin două ambulanțe SAJ din substația Bârlad coordonate de un medic”, a declarat Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui pentru Realitatea de Vaslui.

Femeia nici nu a putut comunca cu medicii

Pentru că a fost înjunghiată în gât, femeia nu putea vorbi. Aceasta a comunicat cu medicii prin semne, pentru a le transmite în ce lună a sarcinii este. Ea a fost transportată la spital.

ADVERTISEMENT

„Pacienta nu putea comunica decât prin semne, de aceea nu știm vârsta exactă a sarcinii. Echipajul medical a stabilizat pacienta și, ulterior, a transportat-o la spitalul din Bârlad”, a precizat medicul Dan Ungureanu de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, iar oamenii legii cercetează împrejurările în care a avut loc acest incident. Ei discută cu toate persoanele de interes, pentru a stabili și dacă au fost martori.

ADVERTISEMENT

De asemenea, bărbatul care și-a înjunghiat iubita poate fi acuzat de tentativă de omor, din moment ce rănile ei sunt atât de grave. Organele abilitate au fost înștiințate și analizează datele cazului.

„Întrucât în cauză există suspiciunea comiterii unei infracțiuni contra vieții, a fost informat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care a preluat cercetările”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

ADVERTISEMENT