News

Tentativă de omor în Prahova. Femeie de 64 de ani, lovită în cap cu toporul de o alta în vârstă de 40 de ani

Tentativă de omor petrecută sâmbătă în județul Prahova. O femeie de 40 de ani şi-a lovit în cap, cu toporul, mătușa, în vârstă de 64 de ani. Aceasta din urmă a ajuns la spital.
21.05.2022 | 15:40
Tentativa de omor in Prahova Femeie de 64 de ani lovita in cap cu toporul de o alta in varsta de 40 de ani
Femeie de 64 de ani, lovită în cap cu toporul de o rudă în vârstă de 40 de ani. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav raportat în Prahova. O femeie de 40 de ani a sunat la 112 și a reclamat că și-a lovit o rudă cu toporul în zona capului.

Femeie de 64 de ani, lovită în cap cu toporul de o rudă în vârstă de 40 de ani

Din primele informații, aflăm că polițiștii din Câmpina au fost alertaţi sâmbătă dimineață printr-un apel la 112, de faptul că în comuna Filipeştii de Pădure ar fi avut loc o crimă.

ADVERTISEMENT

Persoana care a apelat serviciul de urgență a mărturisit că ea este agresoarea. Presupusa suspectă a oferit informaţii confuze cu privire la adresa unde se petrecuse fapta, astfel că poliţiştilor le-a luat ceva timp până au găsit casa.

Într-un final, oamenii legii au găsit locul cu pricina. Aici, agenții au găsit în curte o femeie de 40 de ani care se afla în stare de şoc.

ADVERTISEMENT

Aceasta le-a spus polițiștilor că într-o altă încăpere se afla victima. Într-adevăr, în imobil se afla încă o femeie în vârstă de 64 de ani, acoperită cu o pătură.

Din fericire, aceasta nu era decedată, așa cum se anunțase în apelul la Serviciul Unic de Urgență. Vârstnica era încă în viaţă la momentul în care poliţişii au intrat în casă, însă era inconștientă şi avea o rană gravă la cap.

ADVERTISEMENT

Autoritățile cercetează cazul. Femeia de 40 de ani, suspectă de tentativă de omor calificat

Potrivit Agerpres, care citează surse apropiate anchetei, cele două femei ar fi rude, iar victima ar fi fost lovită în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu un topor.

Victima, femeia de 64 de ani, a fost preluată de un echipaj medical, și a fost transportată la un spital din județul Prahova.

ADVERTISEMENT

În continuare, poliţiştii angajați la Serviciul Investigaţii Criminale continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

ADVERTISEMENT