News

Posibil suicid la metrou. Circulația trenurilor, perturbată după ce un bărbat a căzut între șine. Medicii au constatat decesul / Update

Un călător a căzut duminică în calea de rulare, pe firul 2, în stația de metrou Piața Unirii 1, posibil într-o tentativă de sinucidere, circulația trenurilor fiind perturbată
07.08.2022 | 16:05
Posibil suicid la metrou Circulatia trenurilor perturbata dupa ce un barbat a cazut intre sine Medicii au constatat decesul  Update
Circulația metroului a fost perturbată după o nouă tentativă de suicid. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT
07-08-2022
13:59

Bărbatul care a căzut pe şine a murit

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa bărbatului şi nu au putut decât să constate decesul.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost vorba despre o sinucidete.

Circulația metroului în București a fost perturbată duminică după ce un bărbat, într-o posibilă tentativă de suicid, a căzut între șinele de tren la stația Piața Unirii 1.

Tentativă de suicid la metrou

Un bărbat a căzut duminică pe calea de rulare, pe firul 2, în stația de metrou Piața Unirii 1, posibil într-o tentativă de sinucidere. Incidentul a avut loc la ora 14.39.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 16.00 autoritățile au transmis că victima, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a decedat.

Metrorex a transmis că din această cauză, se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași.

ADVERTISEMENT

„Metrorex informează că astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piața Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 și se circulă în sistem pendulă între stațiile Mihai Bravu și Eroilor 1 și Eroilor 1 – Crângași. Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor”, a transmis, într-un comunicat de presă, Metrorex.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

„Echipajul SMURD a sosit imediat la fata locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, se mai arată în comunicatul Metrorex.

ADVERTISEMENT

Tentative de suicid în serie la Metrou

În ultima perioadă a crescut numărul cazurilor de suicid la metrou. Chiar la începutul lunii trecute, o femeie în vârstă de 59 de ani a murit după ce, tot în ceea ce autoritățile au descris ca fiind o posibilă tentativă de suicid, a căzut pe liniile de metrou de la Piața Victoriei. Echipajele de salvare au intervenit imediat, acordând primul ajutor femeii aflate în stop respirator, însă aceasta nu a mai putut fi salvată.

O incident similar a avut loc chiar în primele zile ale anului la stația Izvor, însă în acest caz mecanicul a reușit să oprească trenul și să evite o tragedie.

ADVERTISEMENT