Hotnews

Teo, primele declaraţii despre plecarea din PRO TV. “L-am trădat pe Adrian Sârbu, am fost nesimţită…”

Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a decis să plece de la ProTv şi despre discuţiile avute cu Adrian Sârbu în acele momente....
05.02.2015 | 11:36
Teo, primele declaraţii despre plecarea din PRO TV.

Teo Trandafir a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a decis să plece de la ProTv şi despre discuţiile avute cu Adrian Sârbu în acele momente.

“Am fost plătită pentru ceea ce am făcut împărăteşte. I-am spus lui Adrian Sârbu că mă plătea prea bine. Fac o paranteză. Eram plătiţi, eu cu Mircea Badea, cu 100 de dolari pe lună la Tele7 ABC. Nu puteai supravieţui. Revenind, eu mă plângeam la Adrian Sârbu că mă bate la audienţă chiar şi reluarea de la telenovelă. Şi el îmi zicea “Aşa şi? Foarte bine! Ce treabă ai tu?”. Am vrut să-i arăt eu lui că pot altceva. Am trădat cumva. Am fost nesimţită. Nu mă aşteptam nici eu să fac asta. Atunci el a fost virulent şi mi-a amintit cine sunt şi de unde vin şi câţi bani fac eu. Am fost tâmpită şi am plătit cu vârf şi îndesat”, a dezvăluit Teo Trandafir, potrivit libertatea.ro.

Cu toate acestea, Teo susţine că şi după acest război, Adrian Sârbu i-a salvat viaţa.

“Omul ăsta a investit tot în mine. Material, intelectual, sentimental, tot. El mi-a spus că voi trăi. Mă gândeam ce va face copilul meu dacă eu voi muri, iar faptul că azi sunt eu aici se datorează lui. (…) În ziua nunţii mele i-am spus tot ce am avut pe suflet. Eram doar eu cu el în camera mea şi recunoscut că am greşit, că am trădat. Şi dacă tot începusem am zis să fiu penibilă până la capăt şi să spun tot ce aveam pe suflet, pentru că datorită lui eram îmbrăcată în acea zi în rochie de mireasă, eram în viaţă”, a mai povestit Teo.

Sursă: www.romaniatv.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri