Hotnews

Teo şi Mircea Badea, în CONFLICT! Vezi MOTIVUL

Teo Trandafir trece plin clipe grele după ce Adrian Sârbu, fostul şef de la Pro TV şi omul care i-a fost aproape când s-a îmbolnăvit, a fost arestat pentru 30 de zile. În mod ironic, în timp...
04.02.2015 | 15:50
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir trece plin clipe grele după ce Adrian Sârbu, fostul şef de la Pro TV şi omul care i-a fost aproape când s-a îmbolnăvit, a fost arestat pentru 30 de zile. În mod ironic, în timp ce Teo spune că şi-ar da şi viaţa pentru Sârbu, Mircea Badea aproape că se bucură de această decizie.

teo_23079a_3807504546

Teo Trandafir a fost invitată la emisiunea moderată de Mădălin Ionescu, acolo unde a vorbit despre arestarea fostului ei şef.

ADVERTISEMENT

“Eu vorbesc în continuare despre calitatea umană, iar Mircea vorbeşte despre lucrurile pe care le ştie… Eu mi-aş da viaţa pentru Adrian Sârbu. El e mentorul meu, omul care m-a ghidat în viaţa asta, care m-a dispreţuit când a trebuit”, a spus Teo Trandafir la Kanal D.

Aceasta a continuat: “Eu nu am murit pentru că acest om mi-a băgat în cap că o să trăiesc. Acum, copilul meu are mamă. Mircea este unul dintre prietenii mei de suflet, ce crede el, respect. Ce cred eu, respect! Mircea vorbeşte despre performanţele pe care le ştie din sursele lui. Discuţiile dintre noi nu sunt pe acelaşi palier. Noi discutăm despre copii, despre alte lucuri”.

Vezi aici ce spune Teo Trandafir despre reacţia lui Mircea Badea!

Vezi aici ce spune Mircea Badea despre Adrian Sârbu!

http://youtu.be/I8o5Y2f4Pbc

Sursă: www.libertatea.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri