Life

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani. Cine a fost marea ei dragoste: “Tot după Cătălin al meu plângeam”

Teo Trandafir a împlinit 54 de ani pe 2 iunie 2022. În urmă cu câțiva ani, vedeta de la Kanal D a dezvăluit cine a fost marea ei dragoste din tinerețe.
02.06.2022 | 09:12
Teo Trandafir a implinit 54 de ani Cine a fost marea ei dragoste Tot dupa Catalin al meu plangeam
Teo Trandafir a împlinit 5 de ani. Cine a fost marea dragoste a vedetei TV. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, care a împlinit 54 de ani pe 2 iunie 2022, a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, cine a fost prima ei dragoste. Prezentatoarea a suferit foarte mult după primul ei iubit din adolescență, după cum a recunoscut în cadrul unui interviu mai vechi.

De câte ori a fost căsătorită Teo Trandafir

Prezentatoarea de la Kanal D a fost căsătorită de două ori în trecut. Primul soț al vedetei a fost pilotul Alexandru Trandafir, iar mariajul lor a durat șase ani, între 1990 și 1996.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, în cadrul unui interviu. Teo Trandafir a dezvăluit motivul pentru care ea și primul soț au decis să pună capăt căsniciei. Prezentatoarea a fost întotdeauna discretă atunci când a venit vorba de viața personală.

Fiind pilot, Alexandru Trandafir nu putea fi alături de fosta parteneră de viață prea mult timp, lucru care a reprezentat un obstacol în relația lor. Deși se iubeau, au decis să se despartă pe cale amiabilă din cauza faptului că se vedeau foarte rar.

ADVERTISEMENT

“Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece.”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii În Oglindă.

ADVERTISEMENT

După divorț, Teo Trandafir s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Constantin Iosef. Căsnicia lor a durat doar jumătate de an. Au fost căsătoriți în perioada 2012 – 2013.

După divorț, Constantin Iosef s-a mutat înapoi în Franța, acolo unde locuia și înainte de mariajul cu Teo Trandafir. Acesta s-a căsătorit din nou la trei ani de la divorțul de îndrăgita vedetă de televiziune.

ADVERTISEMENT

Moderatoarea TV nu a avut copii cu niciunul dintre foștii parteneri. În schimb, în 2004, Teo Trandafir a făcut un pas important și a adoptat-o pe Maia. Adolescenta a împlinit 18 ani în urmă cu câteva săptămâni, iar relația dintre cele două este foarte bună.

Cine a fost marea iubire a lui Teo Trandafir din tinereţe

În urmă cu câțiva ani, Teo Trandafir a vorbit despre prima ei iubire din tinerețe. Prima poveste de iubire a prezentatoarei nu s-a terminat deloc bine. Totul s-a întâmplat atunci când era foarte tânără, la doar 16 ani.

Și mama vedetei l-a plăcut foarte mult pe primul ei iubit. Tocmai de aceea a avut grijă ca prezentatoarea să aibă cele mia bune articole vestimentare pentru a merge la întlâniri.

“Mamei îi plăceau tipii înalți și frumușei… Până m-am îndrăgostit de unul, marea dragoste a tinereții mele, cel mai frumos băiat din liceu, pe care mama l-a plăcut atât de mult, încât atunci, și aveam 16 ani, mi-a cumpărat prima pereche de pantofi Guban, 375 de lei perechea!!!

Firește, ca să arăt bine la întâlniri! Băiatul avea vreo 2,05 metri… Eu m-am îndrăgostit de el fără speranță, căci omul, la un moment dat, m-a părăsit, că doar la norocul meu…

Am plâns în brațele mamei vreo doi ani de durere că nu mai sunt cu el! Pe urmă, am intrat și la facultate, eu tot după Cătălin al meu plângeam.”, a declarat Teo Trandafir pentru wowbiz.ro, în 2016.

Vedeta s-a îndrăgostit atunci de un băiat foarte înalt, dar care a părăsit-o, la un moment dat. Despărțirea a fost una foarte grea pentru Teo Trandafir, care a plâns în brațele mamei sale timp de doi ani. Nu l-a uitat pe primul ei iubit nici măcar atunci când a intrat la facultate.

În cele din urmă, viața prezentatoarei de televiziune a mers înainte și s-a căsătorit cu Alexandru Trandafir. Între timp, și fostul ei iubit din liceu avea deja pe cineva.

A avut Teo Tradanfir o relaţie cu Antonio Passarelli?

Cu mulți ani în urmă, Teo Trandafir a fost surprinsă în compania italianului Antonio Pasarelli, dând de înțeles că au format un cuplu. Vedeta nu a vorbit despre relația cu bucătarul de origine italiană, alături de care a moderat o emisiune direct de pe litoral.

Deși nu a oferit detalii despre presupusa relație speculațiile nu au întârziat să apară. La un moment dat, vedeta a postat un citat despre infidelitate pe rețelele de socializare, așa că fanii au intrat la bănuieli.

“Când un bărbat se uită la prea multe femei, riscă să piardă femeia care se uita doar la el.”, scria prezentatoarea pe Facebook, în 2014.

Atunci când a fost întrebată dacă este împreună cu bucătarul Antonio Passarelli, Teo Trandafir nu a oferit un răspuns foarte clar în privința legăturii dintre ei.

“Eu înţeleg întrebarea. Crezi în cuvânt de onoare? Atunci răspunsul este NU.”, a declarat vedeta atunci, potrivit dcnews.ro.

ADVERTISEMENT