Life

Teo Trandafir are probleme cu legea. Pentru ce a fost chemată în instanță

23.03.2021 | 08:58
Teo Trandafir are probleme cu legea Pentru ce a fost chemata in instanta
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir are probleme cu legea, prezentatoarea de la Kanal D fiind chemată în instanță pentru o datorie mai veche. Vedeta nu și-a mai plătit facturile la furnizorul de gaze naturale de câteva luni bune. 

Gazda emisiunii „Teo Show” a primit mai multe notificări, însă nu a achitat nicio factură până în prezent. Acesta este și motivul pentru care furnizorul de gaze a apelat la instanță, datoria vedetei fiind undeva în jurul valorii de 10.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Societatea comercială speră să-și recupereze banii, apelând la o procedură simplificată, care nu numește „cerere valoare redusă”. Procedura poate fi invocată atunci când datoriile sunt sub 10.000 de lei, Teo Trandafir putând scăpa de proces de la prima înfățișare.

Teo Trandafir, din nou în instanță. Prin ce probleme trece vedeta

Trandafir Teodora Virginia nu este chemată pentru prima oară în instanță, având probleme cu legea și în trecut. Mai exact, în anul 2014 vedeta a deschis un proces prin care solicita recuperarea unor bani investiți într-o firmă care a dat faliment din cauza unor angajați.

ADVERTISEMENT

„Este primul proces din viața mea. Să nu vă gândiți că ne-am dus la tribunal ca să ne păruim. Este un demers pur legal. Pur și simplu nu ne-am înțeles”, spunea blondina la momentul respectiv, notează radardemedia.ro.

Atunci prezentatoarea de la Kanal D și-a chemat în instanță fosta asociată, dar și societatea comercială unde deținea 50% din părțile sociale. Vedeta a câștigat procesul respectiv, magistrații obligând firma la daune morale și materiale.

ADVERTISEMENT

Așa se face că Teo Trandafir ar fi trebuit să primească din partea pârâților 64.000 de euro și 90.000 de lei, reprezentând „contravaloare împrumut”. Cu toate acestea vedeta nu a reușit să intre în posesia banilor, avocații cerând executarea silită a firmei.

Din păcate, doi ani mai târziu, în 2016, s-a prezentat din nou în fața judecătorilor, de data aceasta fiind cea care a fost dată în judecată. Mai exact, foștii aliați, avocații care au apărat-o la mai mult procese au devenit inamici.

ADVERTISEMENT

Apărătorii au deschis procesul pe motiv că nu le-au fost plătite onorariile ocazionale pentru serviciile de asistență juridică. Procesul a ajuns până la primul termen, când judecătorii au dispus „învestirea cu formulă executorie, fără cale de atac”.

ADVERTISEMENT