Life

Teo Trandafir, atentă la alimentația zilnică. Ce meniu are vedeta de la Kanal D

Teo Trandafir a suferit în trecut o operație de micșorare de stomac, iar de atunci are mare grijă la produsele pe care le consumă.
04.10.2021 | 19:36
Teo Trandafir atenta la alimentatia zilnica Ce meniu are vedeta de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Cunoscuta vedetă de la Kanal D este atentă la alimentația zilnică, reușind să se mențină în formă după ce a slăbit în timp record circa 60 de kilograme.

Acum prezentatoarea emisiunii „Teo Show” a dezvăluit ce meniu are și cum arată o zi din viața ei atunci când vine vorba de mesele principale.

ADVERTISEMENT

Se pare că vedeta nu se abate de la dieta pe care o menține de mai bine de 10 ani, Teo Trandafir reușind să mănânce puțin și aproape aceleași feluri de mâncare.

Teo Trandafir, totul despre silueta după operația de micșorare de stomac

„Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoară şi gata. 

ADVERTISEMENT

Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai… o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aceea, în timpul emisiunii, îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame.

La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuite”, a spus Teo Trandafir pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, despre decizia de a se opera la stomac

Vedeta nu a pus niciodată mare preț pe siluetă, angajându-se în televiziune în perioada în care cântărea 130 de kilograme. Acest lucru nu a deranjat pe nimeni, Teo Trandafir fiind extrem de iubită de cei de acasă.

„Nici pomeneală, pentru mine imaginea n-a contat niciodată, imaginea fizică, niciodată. Eu m-am angajat la PRO Tv având 130 de kilograme, n-a deranjat pe nimeni. 

ADVERTISEMENT

Așa că de ce m-aș fi pus pe slăbit sau pe îngrășat sau pe altceva?”, declara Teo Trandafir în urmă cu câțiva ani pentru csid.ro.

În plus, moderatoarea spunea în urmă cu ani buni că imaginea fizică că nu a contat deloc pentru ea, opreația de mișcorare de stomac nefiind făcută de plăcere.

În cele din urmă presiunea socială nu a mai fost ușor de combătut pentru prezentatoarea de la Kanal D, care în momentul de față se simte mult mai bine în propria piele.

ADVERTISEMENT