Life

Teo Trandafir, declarații surprinzătoare în emisiunea lui Denise Rifai. Cine i-a fost alături: “Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea”

18.11.2020 | 01:12
Teo Trandafir declaratii surprinzatoare in emisiunea lui Denise Rifai Cine ia fost alaturi Intotdeauna a existat un barbat in viata mea
ADVERTISEMENT

În ediția de marți, 17 noiembrie, Teo Trandafir a fost invitata lui Denise Rifai în cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai” difuzată pe Kanal D. Îndrăgita prezentatoare TV a făcut declarații de excepție cu privire la viața personală tumultoasă și la cariera sa profesională admirabilă.

În ceea ce o privește pe fiica sa, Maia, în vârstă de 16 ani, vedeta TV a oferit detalii emoționante referitoare la relația pe care o are cu aceasta și ceea ce a simțit când a strâns-o pentru prima dată în brațe.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori. Între anii 1990 și 1996, moderatoarea TV a fost căsătorită cu aviatorul Alexandru Trandafir, iar în anul 2012, aceasta a fost căsătorită timp de șase luni cu jucătorul de rugby Constantin Iosef.

Teo Trandafir, declarații surprinzătoare în emisiunea lui Denise Rifai. Cine i-a fost alături în momentele grele

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din showbiz-ul românesc. Îndrăgita vedetă s-a lansat în televiziune la începutul anilor 2000, având o carieră tumultoasă, plină de suișuri și coborâșuri. Conform spuselor sale, înainte de a deveni realizatoare TV, a fost vânzătoare la tarabă, secretară și a moderat o emisiune de radio.

ADVERTISEMENT

În prezent, Teo Trandafir se bucură de o carieră de succes, înfloritoare, deși, în trecut, s-a confruntat cu perioade grele din punct de vedere financiar. Vedeta a mărturisit că a trecut prin momente cumplite, iar bunul ei prieten, Mircea Badea, i-a fost atât sprijin moral, cât și material.

,,M-a ajutat Mircea de fiecare dată când am avut nevoie de cineva. Mircea a fost lângă mine, a fost suportul meu material, moral. M-a ajutat inainte să trebuiască. A facut-o cu o delicatețe pe care eu o admir.”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

După ce a renunțat în anul 2006 la emisiunea ,,Teo” difuzată pe Pro TV, Teo Trandafir s-a confruntat cu probleme financiare, însă, conform spuselor sale, știa cu exactitate ce face și a analizat cu atenție situația. Vedeta a mărturisit că, dacă privește în urmă, acea ,,sinucidere profesională” a ajutat-o să evolueze și să nu devină mediocră de-a lungul carierei sale.

,,Am fost atat de săracă încât nu imi permiteam cinematograf, prefeream să-i cumpar copilului încălțăminte. Maia a suferit odată cu mine, suntem doi bărbați, soldați.”, a continuat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cu privire la fiica ei, Maia, pe care a adoptat-o în anul 2004, Teo Trandafir a făcut declarații emoționante, semn că între ea și adolescentă există o relație specială, foarte apropiată. Prezentatoarea TV avea 36 de ani când a adoptat-o pe Maia și a mărturisit că însăși micuța Maia a ales-o, pentru a se bucura de o viață împreună.

,,Am vorbit despre toate. În viața asta trebuie un singur lucru – să fii fericită. Suntem identice, pot să-i spun ce mi-aș spune mie într-o situație similară. A apărut în viața mea dintr-un miracol.”, a spus Teo Trandafir despre relația ei cu Maia.

De asemenea, Teo a mărturisit că Maia a fost adesea atacată de colegii de la școală, spunându-i-se chiar că nu are nici mamă, vorbe cărora adolescenta le-a răspuns cu multă inteligență, semn că moștenește calitățile mamei sale.

,,Îți doresc și ție o relație cu mama ta așa cum am și eu cu mama pentru că sunt sigură că tu ai mai mare nevoie de ea.”, au fost cuvintele tinerei.

În ceea ce privește fostele relații, instalarea autorității în relația de cuplu este cea care a făcut-o pe Teo Trandafir să se despartă de foștii ei parteneri, mărturisind că este o fire mai libertină, care nu agreează impunerea unor restricții într-o relație.

,,Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără înțelegere, argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Odata instalată autoritatea, eu nu mai rezist.”, a continuat vedeta.

Întrebată dacă este într-o relație în momentul actual, vedeta a dat de înțeles că există un bărbat în viața ei, fiind, însă, rezervată în declarații.

,,Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu îmi place să fiu singură în sensul ăla. (…) Să fie independent, să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă.”, a spus aceasta.

În ianuarie 2011, Teo Trandafir a fost diagnosticată cu pancreatită acută, suferind 5 operații la Viena. Experiența a fost traumatizantă, medicii acordându-i șanse minime de supraviețuire. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a declarat că nu se temea de moarte, singura teamă fiind că ar putea părăsi lumea fără o demnitate de care să își aducă aminte cei din jurul ei.

După intervenții, Teo Trandafir nu își mai amintea nici măcar propriul nume sau dacă are părinți, însă Mircea Badea i-a fost permanent alături, la fel și o persoană foarte importantă din viața vedetei, despre care aceasta nu a dorit să ofere prea multe informații.

,,Moartea vine ca un fel de eliberare pentru o suferinta pe care nu ti-o poti imagina. Mi-e frica de suferinta cumplita dinainte, mi e frica de saracie si umilinta, de saracia intelectuala, materiala, orala, lexicala si incerc sa imping acest moment al saraciei cat mai departe pot. Saracia si boala si felul in care iti intorc spatele in momentul cand s-a terminat.”, a declarat Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT