Life

Teo Trandafir, dezvăluiri neștiute despre trecutul său. Cum a fost adolescența vedetei: „Nu-mi permiteam”

Teo Trandafir a vorbit deschis despre trecutul ei. Vedeta a făcut dezvăluiri neșiute până acum referitoare la perioada sa de adolescență, privind la diferențele pe care le observă la generația fiicei sale.
06.01.2022 | 11:51
Teo Trandafir dezvaluiri nestiute despre trecutul sau Cum a fost adolescenta vedetei Numi permiteam
ADVERTISEMENT

Ajunsă la 53 de ani, dar având un adolescent în casă, Teo Trandafir, deși nu obișnuiește să vorbească despre viața personală, acum a făcut rabat de la această regulă și a dezvăluit câteva detalii mai puțin cunoscute despre trecutul ei, mai ales despre perioada în care ea era de vârsta fiicei sale.

”Am fost un copil lipsit de culoare, de neremarcat”

Acum vedeta de la Kanal D este o femeie care dă dovadă mereu pe micul ecran de umor, bunătate și iscusime, însă privind în urmă, prezentatoarea show-ului care-i poartă numele spune că există două variante despre ea, cea din adolescență.

ADVERTISEMENT

În timp ce ea s-a văzut mereu ca fiind o adolescentă ”lipsită de culoare”, care trebuie să facă mai mult, să învețe mai mult, să se străduiască înzecit, cei din jurul ei au avut și au o cu totul altă părere.

”Nu îmi amintesc foarte bine (n.r. perioada când era adolescentă), parerile sunt împărțite. Eu am avut senzația întotdeauna că am fost un copil obișnuit, lipsit de culoare, de neremarcat, dar oamenii care povestesc despre mine și îmi povestesc mie îmi spun contrariul.

ADVERTISEMENT

Eu nu recunosc personajul despre care se vorbește. Mie mi s-a părut întotdeauna că trebuie să dau mai mult, să fac mai mult, să înțeleg mai mult și mai repede. Oamenii spun că faceam asta. Părerea mea despre mine este una distorsionată”, a declarat Teo Trandafir, conform libertateapentrufemei.ro.

Teo Trandafir, detalii din ziua majoratului

Din aceeași perioadă, privind la generația fiicei sale, colega de platou a lui Bursucu spune că discrepanțele între cum era și cum este acum o petrecere de majorat sunt foarte mari.

ADVERTISEMENT

Teo Tradafir mărturisește că ea nici nu îndrăznea să își permită să bea alcool sau să le spună părinților că petrecerea este musai să fie fără persoane adulte, în timp ce astăzi, acest lucru este deja ceva obișnuit.

”La majorat ne adunăm cu toții într-o sufragerie, nu aveam voie să bem, erau părinții cu noi. Acum nu am mai văzut majorate cu participarea părinților. Ei ori se retrag, ori sunt pur și simplu alungați. Eu nu-mi permiteam să-i spun tatălui meu să iasă din încăpere, nu era bine. La vremea aia eram și obișnuiți cu un sistem de valori puțin diferit”, a mai spus prezentatoarea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Maia, un model pentru mama sa

Tot despre diferența dintre generații a vorbit Teo și când a făcut referire la dorințele copiilor de atunci și de acum, precizând că Maia este pentru ea un exemplu de om puternic, care nu cedează orice ar fi.

Vedeta spune că în zilele de astăzi, toți copiii își doresc să ocupe funcții importante, lucru care este de bine, doar că astfel, spune ea, nu va mai avea cine să facă și meseriile clasei mijlocii.

”Este (n.r. Maia) un om extrem de puternic. Are căderile ei ca toată lumea, nu este robot, dar puterea ei de a merge mai departe în fiecare zi pe mine mă impresionează.

Încep să se deceleze foarte clar între ei (n.r. adolescenții), sunt ori foarte, foarte buni, ori mult mai puțin buni. Nu prea mai există o clasă de mijloc pe care să te poți baza, ca înainte. Înainte știai că un copil va deveni covrigar, meșteșugar, muncitor. Acum toți vor să fie manageri, avocați și medici. Asta înseamnă că va trebui să ne facem singuri covrigii în casă”, a mai adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT