Life

Teo Trandafir, despre plecarea de la Kanal D. Ce planuri are vedeta în cazul în care va renunța televiziune

Teo Trandafir, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune din România, a vorbit despre plecarea de la Kanal D, dar și despre o pasiune pe care puțini știau că o are.
26.10.2022 | 16:21
Teo Trandafir despre plecarea de la Kanal D Ce planuri are vedeta in cazul in care va renunta televiziune
Teo Trandafir a vorbit despre plecare de la Kanal D. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a aniversat nouă ani la Kanal D în luna septembrie. A trecut prin mai multe posturi de televiziune în cariera ei, însă asta nu înseamnă că nu visează să facă și altceva.

Teo Trandafir, despre plecarea de la Kanal D

Pe la începutul verii, după ce emisiunea sa a dispărut din grila de programe, au existat zvonuri conform cărora vedeta ar urma să plece de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Teo Trandafir a lămurit situația și a spus că va fi implicată într-un nou proiect, matinalul de weekend Teo Show pe care îl prezintă chiar acum.

Cu toate astea, vedeta are și un plan de rezervă. În cazul în care vreodată s-ar întâmpla să renunțe la televiziune, Teo Trandafir știe foarte bine ce vrea să facă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv și-ar lua jumătate de an de pauză, iar mai apoi s-ar apuca să studieze în domeniul constructorilor, însă în limba arabă, având în vedere că engleză și franceză știe deja.

Ce ar face Teo Trandafir dacă ar renunța la televiziune

Mai departe, vedeta spune că ar pleca în Dubai, unde s-ar angaja la o firmă de construcții, iar planul ei este deja bine pus la punct.

ADVERTISEMENT

”Acum sunt în trend investiţiile imobiliare în Dubai făcute de români. Ai putea deveni un intermediar, dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate.

Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică”, a mărturisit vedeta, într-un interviu acordat pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Deși are planuri mărețe însă, Teo Trandafir consideră că întreaga ei carieră în televiziune este departe de a se termina. Vedeta a mai povestit pentru sursa citată că televiziunea din România încă mai are nevoie de oameni ca ea, dar și de oameni cu o experiență vastă în domeniu.

”Am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine”, a mai dezvăluit prezentatoarea de la Kanal D, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT