Life

Teo Trandafir, despre relația specială pe care o are cu fiica sa. “Maia a picat din cer”

Teo Trandafir a acordat un interviu emoționant în care a povestit cum s-a hotărât să o adopte de fiica sa, Maia.
20.09.2021 | 19:58
Teo Trandafir despre relatia speciala pe care o are cu fiica sa Maia a picat din cer
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Maia au o relație foarte specială. Cunoscuta prezentatoare a declarat mereu că sunt cele mai bune prietene, apoi mama și fiică.

Maia este o domnișoară foarte frumoasă și educată. Încă de la început a fost învățată să fie responsabilă și să muncească pentru ceea ce își dorește, chiar dacă mama sa este una dintre cele mai cunoscute vedete din România.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a povestit într-un interviu cum a decis să o adopte pe Maia și a recunoscut că inițial nu și-a dorit copii.

Teo Trandafir, despre relația specială pe care o are cu fiica sa

Teo Trandafir recunoaște că Maia i-a schimbat viața, chiar dacă inițial nu și-a dorit copii. Cunoscuta prezentatoare a fost mai sinceră ca niciodată și a povestit cum a decis să o adopte la acel moment pe fetiță. Chiar dacă se temea că nu poate avea grijă de un bebeluș s-a dovedit că nu a  fost deloc așa.

ADVERTISEMENT

“Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele.

La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata. Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, a recunoscut cu toată sinceritate Teo Trandafir în emisiunea În Oglindă. 

ADVERTISEMENT

Relația dintre Maia și mama ei este una specială. Prezentatoarea a spus mereu că înainte de a fi mamă și fiică sunt cele mai bune prietene. Teo Trandafir a povestit că cineva i-a spus că o femeie este însărcinată în 8 luni și copilul va fi dat spre adopție.

Teo Trandafir: “Maia a picat din cer”

Inițial gândul a speriat-o pe vedetă, apoi și-a dat seama că își dorea să devină mamă.

“Ceva s-a declanșat. (…) Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea Din cer eu te-am ales”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Încă de mică, Maia a fost învățată să muncească pentru tot ce-și dorește și să fie modestă chiar dacă mama sa este una dintre cele mai iubite vedete din România. Au existat și momente grele în viața lor, dar împreună au trecut cu bine peste orice.

“Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi”, a mai spus Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT