Life

Teo Trandafir, detalii neștiute despre relația cu mama ei. Ce lecție a învățat de la ea

Teo Trandafir a dezvăluit câteva detalii neștiute despre relația pe care o are cu mama ei, dar și ce lecție importantă a învățat de la ea.
19.10.2021 | 12:04
Teo Trandafir detalii nestiute despre relatia cu mama ei Ce lectie a invatat de la ea
Teo Trandafir, detalii neștiute despre relația cu mama ei. Ce lecție a învățat de la ea. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir vorbește foarte rar despre mama ei atunci când acordă interviuri. De data aceasta, vedeta de televiziune a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu femeia care i-a dat viață.

Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit care este lecția pe care a învățat-o de la mama ei. Cele două femei nu locuiesc aproape una de cealaltă, astfel că relația lor este mai complicată.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, detalii neștiute despre relația cu mama ei

Teo Trandafir vorbește destul de rar despre relațiile pe care le are cu persoanele dragi din viața ei. Vedeta TV a vorbit, recent, despre relația pe care o are cu mama ei.

Realizatoarea emisiunii Teo Show a explicat că nu mai are vârsta la care mama ei să-i dea sfaturi. Prezentatoarea a spus că cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la femeia care i-a dat viață este consecvența.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cele două nu este una foarte simplă, din moment ce locuiesc la mare distanță una de cealaltă.

„Având în vedere că este o relație la distanță, este una complicată geografic. La vârsta mea, mama deja nu prea îmi mai dă sfaturi.

ADVERTISEMENT

Ce am învățat, însă, de la ea este consecvența. Mama este un om extrem de consecvent”, a declarat Teo Trandafir pentru CIAO.ro.

Cât de ușor iartă Teo Trandafir greșelile celorlalți

Întrebată dacă iartă ușor greșelile celorlalți, Teo Trandafir a spus că acest lucru depinde de gravitatea greșelii respective. În plus, dacă este vorba despre trădare, prezentatoarea de la Kanal D consideră că lucrurile sunt mai complicate.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir este de părere că relația cu o persoană care a trădat-o nu ar mai fi niciodată la fel, chiar dacă a iertat-o.

„Important este cât de gravă este greșeala și dacă este vorba despre trădare. Dacă un om a greșit, este firesc să îl ierți, să îi dai o a doua șansă.

Pentru că nimeni nu este desăvârșit. Dar dacă un om te-a trădat, chiar dacă are în continuare nevoie de ajutorul tău, și i-l dai, nu poți să mai ții pentru el și nici el pentru tine ce a fost”, a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa citată anterior.

Teo Trandafir a mai spus că nu are un refugiu în care să se ducă atunci când trece printr-o perioadă grea. Fiind atât de cunoscută în lumea showbiz-ului, refugiul ei este chiar spațiul public.

Atunci când poate, la finalul săptămânii, prezentatoarea își vizitează mătușa din Pitești.

„Nu prea am unde să mă duc, sunt expusă tot timpul, astfel încât refugiul meu este spațiul public. Înțeleg cât de ciudat poate părea acest lucru, dar chiar nu am unde și la cine să mă duc.

Indiferent de ce mi se întâmplă, zilnic sunt în emisie. Dar în weekend, ori de cate ori pot, merg la mătușa mea, la Pitești”, a continuat Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT