Life

Teo Trandafir, dezvăluiri despre plecarea lui Bursucu: “M-a pregătit”

Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre plecarea lui Bursucu din emisiune, care acum este prezentator al matinalului de la Kanal D, Dimineața cu noi.
01.04.2022 | 00:59
Teo Trandafir dezvaluiri despre plecarea lui Bursucu Ma pregatit
Teo Trandafir, despre plecarea lui Bursucu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a vorbit despre plecarea lui Bursucu de la Teo Show. Cei doi au prezentat împreună emisiunea de la Kanal D încă din 2015. În prezent, fostul ei coleg prezintă matinalul de la același post TV, alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Teo Trandafir, despre plecarea lui Bursucu

Prezentatoarea de televiziune și Adrian Cristea, cunoscut ca Bursucu, au fost văzuți împreună pe micile ecrane ani buni. Moderatorul matinalului de la Kanal D a asigurat-o pe Teo Trandafir că-i va fi mereu alături.

ADVERTISEMENT

În plus, Bursucu a făcut în așa fel încât colegei sale să nu-i fie atât de greu după plecarea lui de la Teo Show. Coregraful a pregătit terenul înainte să renunțe la emisiune.

„Bursucu a făcut în așa fel încât să îmi fie cât mai ușor. M-a pregătit, a netezit terenul de dragul meu și când ‘ruptura’ s-a produs simțindu-i lui susținerea, el spunându-mi că indiferent ce se întâmplă va fi lângă mine, am plecat cumva ajutată.”, a declarat Teo Trandafir pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru și Bella Santiago au venit în locul lui Bursucu, în emisiunea moderată de Teo Trandafir. Vedeta s-a acomodat cu ei mai ușor decât s-ar fi așteptat, după cum a declarat în cadrul aceluiași interviu. A avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa colegilor ei.

„Acomodarea cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago a fost mai ușoară decât mă așteptam. Bella are un farmec și un talent incontestabile și ne ajută și cu talentul ei culinar, dar și cu cel artistic.

ADVERTISEMENT

Mihai este un om de o educație și o bună creștere pe care foarte mulți ar putea să le preia de la el.”, a adăugat vedeta.

Bursucu prezintă matinalul Dimineața cu noi din 14 martie 2022, la Kanal D. Emisiunea este difuzată între 8:00 și 10:00, de luni până vineri.

ADVERTISEMENT

Ce îi lipsește prezentatoarei TV

Teo Trandafir a recunoscut că îi lipsește pacea. Vedeta spune că aude tot felul de lucruri, prin prisma meseriei ei de prezentatoare de televiziune. I-ar plăcea să existe mai multă pace pe toate planurile și consideră că oamenii au nevoie de asta.

„Îmi lipsește pacea, pentru că lucrând în branșa asta auzi tot felul de lucruri pe care alții nu le aud sau nu mai vor să le audă. Sunt și eu un fel de jurnalist și nu pot să bag capul în nisip ca struțul și le aud pe toate și mă afectează.

Oamenii, la rândul lor, au nevoie de alt tip de mesaj și mie pacea mi-ar plăcea foarte mult pe toate planurile, pentru că ne-am întoarce la niște lucruri pe care le știm cu toții.”, a mai declarat Teo Trandafir.

Întrebată care este cea mai bună lecție de viață pe care i-a dat-o fiicei sale, Maia, în vârstă de 17 ani, prezentatoarea a spus că este important ca oamenii să facă ceea ce le place.

ADVERTISEMENT