Life

Teo Trandafir, dezvăluiri despre relația cu iubitul fiicei ei. Cum se înțeleg cei doi

Teo Trandafir a dezvăluit ce părere are despre iubitul fiicei ei. Iată cum se înțelege prezentatoarea TV cu partenerul Maiei.
24.06.2021 | 23:52
Teo Trandafir dezvaluiri despre relatia cu iubitul fiicei ei Cum se inteleg cei doi
Ce părere are Teo Trandafir despre iubitul fiicei ei. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, au o relație foarte bună. Dar ce părere are prezentatoarea de la Kanal D despre iubitul tinerei?

De curând, Maia a împlinit vârsta de 17 ani și este o adevărată domnișoară. Tânăra are și un iubit, iar Teo Trandafir are o părere foarte bună despre el.

ADVERTISEMENT

Ce părere are Teo Trandafir despre iubitul fiicei ei

Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit cum a decurs prima întâlnire cu iubitul fiicei ei adolescente. Teo Trandafir are o părere foarte bună despre cel cu care fiica ei are o relație și totul a decurs așa cum trebuie atunci când s-au cunoscut.

Teo Trandafir a declarat, în cadrul unui interviu recent, că fiica ei trăiește o frumoasă poveste de dragoste adolescentină.

ADVERTISEMENT

Cele două au o relație foarte bună, motiv pentru care Maia îi spune orice mamei ei și o pune la curent cu noutățile din viața ei.

Maia a avertizat-o pe Teo Trandafir să fie „drăguță” atunci când vine acasă cu iubitul ei. Deși la început a fost liniște, atmosfera s-a schimbat rapid, iar prezentatoarea Kanal D susține că totul a decurs în mod firesc.

ADVERTISEMENT

„Este o relație adolescentină frumoasă. Lucrurile au decurs firesc, am stat la masă, ne-am bucurat.

La început a fost mai liniște, dar ni s-au dezlegat limbile repede, pentru că eu am grijă să fiu volubilă, iar Maia are grijă să îmi spună de fiecare dată: ‘Ai grijă să fii drăguță!’.

ADVERTISEMENT

Maia este un copil normal și aduce în casă copii normali. Eu acasă nu sunt vedetă de televiziune, sunt mamă”, a declarat Teo Trandafir pentru revista VIVA.

Dincolo de camerele de filmat, Teo Trandafir este mamă și se ocupă de creșterea fetei sale, pe care a înfiat-o cu mult timp în urmă.

Teo Trandafir a mai spus că cele două se înțeleg foarte bine și că întotdeauna au grijă să fie acolo una pentru cealaltă.

Maia și-a exprimat dorința de a studia în străinătate după ce termină liceul, iar mama ei susține că s-a obișnuit cu ideea. Cu toate acestea, nu ar vrea să fie acasă atunci când fiica ei își face bagajele și e gata de plecare.

Teo Trandafir, surprinsă de ziua ei

Teo Trandafir și-a sărbătorit ziua de naștere la începutul lunii, iar surpriza pe care i-a făcut-o fiica ei a fost una total neașteptată.

Maia a colaborat în secret cu echipa Kanal D și cu jurnalistul Sergiu Negoțiu Piloff și a participat la rubrica „Test de vedetă”. În timp ce se afla în mașina jurnalistului, adolescenta a primit câteva bilețele ce trebuiau completate.

Una dintre propozițiile de pe bilețele a copleșit-o pe tânără, care nu a mai putut continua. „Fără mama nu aș fi… Nu am ce să completez. Fără mama nu aș fi, pur și simplu”, a declarat Maia la Teo Show.

ADVERTISEMENT