Life

Teo Trandafir, gest uluitor pentru Zannidache de la Survivor. De ce i-a înapoiat un cadou primit de la el acum 7 luni

Teo Trandafir a făcut un gest cu totul neașteptat pentru Zanni, câștigătorul Survivor România 2021. Aceasta i-a înapoiat un cadou primit de la el.
13.07.2021 | 18:30
Teo Trandafir gest uluitor pentru Zannidache de la Survivor De ce ia inapoiat un cadou primit de la el acum 7 luni
Zannidache a primit înapoi cadoul pe care i l-a făcut lui Teo Trandafir acum 7 luni. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir l-a primit în platoul ei pe Zannidache, câștigătorul Survivor România cu un cadou special. Prezentatoarea i-a înapoiat un trandafir pe care îl primise de la trapper în urmă cu 7 luni și a explicat de ce.

Vedeta Kanal D i-a spus lui Zanni că și-a făcut o promisiune. Aceasta și-a spus că dacă va câștiga el concursul, îi va înapoia trandafirul.

ADVERTISEMENT

Zannidache a rămas mut de uimire în fața acestei declarații de iubire cu totul neașteptată și a făcut schimb de trandafiri cu realizatoarea.

Teo Trandafir i-a înapoiat un cadou lui Zannidache, câștigătorul Survivor România

Zanni a ajuns în platou cu un alt trandafir și l-a primit înapoi pe cel pe care i l-a oferit înainte să ajungă în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singura surpriză cu care Teo l-a așteptat pe Zanni în platoul Kanal D. Vedeta i-a adus și câteva plăcinte, așa cum cântărețul i-a cerut într-un reportaj realizat imediat după terminarea finalei.

A recunoscut că nu a făcut ea plăcintele, dar nu a uitat de ele. Câștigătorul reality-show-ului a făcut o serie de confesiuni de suflet despre participarea lui în emisiunea-fenomen.

ADVERTISEMENT

Teo l-a întrebat la un moment dat dacă a învățat să se lase iubit, iar el a spus că trebuie să mai lucreze la acest capitol.

Teo Trandafir și Zannidache au făcut schimb de trandafiri, în direct la Kanal D

Confesiuni emoționante. De ce nu are Zanni încredere în oameni

„Nu am învățat să mă las iubit în totalitate. Mi-a zis Sebi încontinuu te iubesc, dar sunt super-sceptic. Mereu am chestia aia, că este un interes la mijloc. Până una alta, Sebi și Cosmin au trecut testul faptului că eram sceptic în privința sentimentelor lor față de mine.

ADVERTISEMENT

Mereu am dubii, mă dacă reușesc ei să mă mintă, Am crezut și mi-am luat-o. Nu prea pic la vorbe din astea. Nu cred din astea cu te iubesc, cu, ce motive ai tu să mă iubești pe mine?”, a declarat Zannidache la Teo Show.

Teo a mai vrut să afle cum va gestiona dezamăgirile, cum va porni de-acum la drum fiind foarte tânăr, iar acesta a răspuns simplu: „O să îmbătrânesc”.

Imediat după ce a ajuns în țară, tânărul artist a mers la studioul lui Alex Velea cu prietenii lui. A spus că nu a apucat să facă mare lucru de când a venit în România și vrea să își pună ordine în gânduri înainte de toate.

 

ADVERTISEMENT