Life

Teo Trandafir a fost îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr. A recunoscut totul în direct

Teo Trandafir a răspuns unor provocări venite din partea colegului de emisiune, moment în care a dezvăluit pe cine a plăcut în copilărie dintre persoanele publice.
22.02.2022 | 18:34
Teo Trandafir a fost indragostita de Stefan Banica Jr A recunoscut totul in direct
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a fost mai sinceră ca niciodată în clipa în care a dat cărțile pe față și a recunoscut de cine a fost îndrăgostită în urmă cu foarte multă vreme.

Vedeta a fost amorezată de Ștefan Bănică Jr., cu care de altfel este prietenă foarte veche. Cei doi au avut parte în trecut și de un sărut.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea actuală, cât și pupatul dintre prezentatoarea Teo Trandafir și celebrul cântăreț și actor s-au desfășurat în direct, fără niciun fel de perdea.

Teo Trandafir, mai sinceră ca niciodată. Vedeta a fost amorezată de Ștefan Bănică Jr.

„Bursucu: Te provoc să spui numele vedetei din România de care erai îndrăgostită în adolescență! Nu ai voie Dan Bittman și Cătălin Botezatu!

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir: Ștefan Bănică Jr!

Bursucu: N-ai voie Ștefan Bănică Jr!

Teo Trandafir: Unde scrie?

Bursucu: Zic eu așa. Erai îndrăgostită de Ștefan Bănică Jr?

Teo Trandafir: Da.

Bursucu: Și el știe?

Teo Trandafir: Nu”, a fost dezvăluirea făcută de Teo Trandafir în emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Prezentatoarea l-a primit de fiecare dată cu brațele deschise pe renumitul artist, care de-a lungul anilor a frânt inimile multor femei. Cântărețul s-a iubit cu persoane celebre din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bănică Jr. a fost căsătorit cu Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, iar în prezent are un mariaj fericit alături de frumoasa brunetă Lavinia Pîrva. Au împreună și un băiat pe nume Alexandru.

Teo Trandafir și Ștefan Bănică Jr., sărut pe micile ecrane

Teo Trandafir și Ștefan Bănică Jr. au o legătură foarte strânsă și sunt prieteni de multă vreme, dar asta nu i-a împiedicat să devină apropiați, cel puțin pentru câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete au avut parte de un sărut care s-a consumat pe micile ecrane, în ciuda faptului că momentul nu a apărut pe post. Pupicul a avut loc când se desfășurau imagini dintr-un clip de-al artistului.

„M-a pupat pe gură şi m-a frânt ca o trestie pe genunchi. Dar voi n-aţi văzut imic. Aţi pierdut totul. Când te-am văzut prima dată am zis că eşti cel mai frumos bărbat din lume”, a mărturisit moderatoarea la momentul respectiv, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT