Life

Teo Trandafir, jignită de Bianca Rus: „Niciodată nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”

Teo Trandafir a fost deranjată de un apelativ pe care l-a folosit Bianca Rus la adresa ei. Prezentatoarea Kanal D s-a enervat și a pus-o la punct pe cântăreață.
02.12.2021 | 15:36
Teo Trandafir jignita de Bianca Rus Niciodata nu te duci la una la televizor so faci matusa
Teo Trandafir, iritată de Bianca Rus. Foto: Instagram/ captură Youtube Elle
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a pus-o la colț pe Bianca Rus, după ce aceasta i-a cântat o melodie, compusă chiar de ea, în care i s-a adresat prenentatoarei cu titlul de „mătușică”.

Cei care o cunosc pe prezentatoare știu că astfel de apelative o enervează până la culme. De asemenea, Teo nu suportă să i se spună „doamna Teo”, lucru pe care Bianca l-a făcut imediat după ce a dat-o în bară o dată.

ADVERTISEMENT

Cântăreața din Satu Mare a vrut să se scoată spunând că nu a vrut să o jignească deloc pe prezentatoare. A întrebat-o apoi dacă vrea să fie mătușa ei, iar Teo a luat foc.

Teo Trandafir, iritată de Bianca Rus: „Nu vreau să fiu mătușa ta!”

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă”, i-a retezat-o Teo Trandafir, în direct la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bia a spus apoi că multe dintre lucrurile pe care le știe le-a învățat de la ea, iar Teo i-a pus apoi o întrebare de cultură generală arătându-i că mai are multe de învățat și că de la ea nu știe mare lucru.

Tensiunea a continuat pe parcursul unei probe culinare la care au participat și Raluca Podea și Laurette. Bianca Rus a vrut să aibă din nou o conversație cu Teo și a întrebat-o ceva legat de ouăle din supermarket.

ADVERTISEMENT
Teo Trandafir nu a putut să-și ascundă neplăcerea când Bianca Rus i s-a afresat cu „mătușică”. Captură Kanal D

Prezentatoarea a înțepat-o pe Bia pe parcursul emisiunii

„Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?”, a întrebat Bia în mod inocent. „Scrie când inspiră”, a răspuns Teo Trandafir, făcând ochii cât cepele, vizibil iritată de lucrurile pe care le scoate pe gură cântăreața.

Până la final, Teo a arătat că i-a trecut supărarea pe Bianca, pentru că a făcut-o mătușică în direct. Bia a fost pusă apoi să deguste o salată, legată de ochi, nereușind să ghicească niciunul dintre ingrediente.

ADVERTISEMENT

Vedeta a amintit apoi că a reușit să slăbească cu ajutorul metodei la care a apelat Teo Trandafir. A cerut să nu i se dea multă mâncare, pentru că nu îi permite regimul alimentar.

În cadrul emisiunii, celelalte invitate s-au amuzat pe seama lucrurilor pe care a putut să le spună Bianca Rus. Bursucu a făcut și el câteva glume pe seama blondinei, iar aceasta a intrat repede în jocul său.

ADVERTISEMENT