Video

Teo Trandafir, schimb de replici savuros cu unul dintre invitații din emisiune: „Îmi e dor de tine și când sunt cu tine”

Teo Trandafir a avut un schimb de replici neașteptat cu unul dintre invitații din emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Cui i-a dezvăluit prezentatoarea că îi simte lipsa?
24.03.2022 | 17:56
Teo Trandafir schimb de replici savuros cu unul dintre invitatii din emisiune Imi e dor de tine si cand sunt cu tine
Teo Trandafir, schimb de replici inedit cu unul dintre invitații săi. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea pe care Teo Trandafir o prezintă la Kanal D, pentru a-și promova cea mai nouă piesă, „Vorbește lumea”. În timpul apariției, artistul și cunoscuta prezentatoare și-au mărturisit unul altuia cât de mult se îndrăgesc. De altfel, solistul a dezvăluit ce gen de muzică ascultă atunci când se relaxează în fața unui pahar cu alcool.

Schimbul de replici pe care Teo Trandafir și Marcel Pavel l-au avut la Kanal D. Ce și-au mărturisit unul celuilalt

Marcel Pavel a fost invitat în emisiunea „Teo Show”, iar moderatoarea l-a lăsat să știe faptul că Bella Santiago, noua ei parteneră de platou, îl admiră foarte mult. Nu doar fostei concurente Bravo, ai stil! îi este drag solistul.

ADVERTISEMENT

 

La rândul său, Teo Trandafir i-a dezvăluit lui Marcel Pavel că s-a îndrăgostit de noua lui piesă încă din momentul în care el i-a trimis-o. A urmat apoi un schimb de replici inedit între cele două vedete.

„Îmi era dor de tine. Întotdeauna. Îmi este dor mereu. Chiar dacă te văd, îmi e dor de tine.”, a spus Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Mie îmi e dor de tine și când sunt cu tine.”, i-a răspuns vedeta Kanal D.

Muzica pe care Marcel Pavel o ascultă doar atunci când bea alcool

Marcel Pavel a dezvăluit că se trage dintr-o familie de lăutari, iar noua melodie lansată este realizată în colaborare cu un astfel de cântăreț, Stelu Pandelescu.

Cu toate acestea, îndrăgitul solist recunoaște că singurul moment în care ascultă muzică lăutărească este atunci când consumă alcool.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă am trăit în atmosfera asta, cu muzică lăutărească în casă, tata fiind un lăutar vestit și foarte, foarte bun, bunicul meu de asemeni…

Am încercat să evit cât am putut, cu toate că mă atrage când stau la un pahar. Ascult aproape numai muzică lăutărească. Mă simt foarte bine și chiar mă regăsesc. Doar atunci când beau, când nu, nu.”, a declarat Marcel Pavel.

ADVERTISEMENT