Life

Teo Trandafir, lăsată cu ochii-n soare de colegul ei, Mihai Mitoșeru: „Am senzația că ne trage în piept”

Teo Trandafir a început emisiunea din 21 martie pe care o prezintă cu Mihai Mitoșeru fără colegul ei. Acesta a vrut să îi facă o surpriză vedetei, dar nu prea i-a plăcut.
21.03.2022 | 15:43
Teo Trandafir lasata cu ochiin soare de colegul ei Mihai Mitoseru Am senzatia ca ne trage in piept
Teo Trandafir și Mihai Mitoșeru, co-prezentatorii Teo Show. Foto: Instagram/ Kanal D
ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a întârziat la muncă, iar Teo Trandafir s-a întrebat preț de câteva minute, la începutul ediției din 21 martie, dacă actorul a pățit ceva. Realizatoarea Teo Show a început emisiunea alături de Bella Santiago, precizând că nu știe nimic despre Mitoșeru și că are senzația că acesta le trage în piept pe cele două.

Teo Trandafir a început emisiunea fără Mihai Mitoșeru

După câteva minute, Mihai a intrat în direct dintr-o piață, iar lui Teo i-a venit sufletul la loc. Prezentatoarea l-a dojenit nițel. I-a sugerat să nu mai facă astfel de surprize. Teo are o problemă foarte mare cu persoanele care nu sunt punctuale. Când vine vorba de surprize, nu e tocmai cea mai încântată, după cum a lăsat să se înțeleagă.

ADVERTISEMENT

Mihai a găsit un pretext pentru a întârzia, spunând că vrea să le facă niște cadouri celor două colege cu ocazia Zilei Internaționale a Fericirii, care a avut loc pe 20 martie. În cele din urmă, Mitoșeru a ajuns în platou cu două buchete de flori pentru Bella și Teo.

Trandafir i-a zis atunci co-prezentatorului să nu mai facă niciodată astfel de surprize, iar dacă are de gând să se miște mai repede, înainte să înceapă emisiunea pe care o au de realizat în direct.

ADVERTISEMENT
Mihai Mitoșeru a ajuns la piață, în loc să fie în platoul Teo Show. Foto: Kanal D

„Am senzația că ne trage în piept”

„Nu vedeți ceva special? Mie mi-a zis că îmi face surpriză. Am senzația că ne trage în piept pe amândouă. Dacă știe cineva ceva de Mihai Mitoșeru, să ne anunțe, a spus Teo Trandafir la începutul emisiunii.

Colegii vedetei i-au făcut legătura cu Mihai, care o întreba pe Bella dacă are nevoie de ceva de la piață. Cântăreața i-a spus că are poftă de căpșuni. Mihai a venit apoi în platou doar cu niște buchete de flori.

ADVERTISEMENT

Emisiunea și-a urmat cursul firesc, conform desfășurătorului, după ce Teo a avut niște palpitații neștiind dacă Mihai va mai ajunge sau nu în emisiune.