Life

Teo Trandafir, lovitură sub centură pentru Bursucu înainte de despărțire. De ce s-a plâns prezentatorul

Teo Trandafir se va despărți de Bursucu în câteva zile, căci acesta va prezenta o altă emisiune la Kanal D. Prezentatoarea nu pare foarte dezamăgită că va rămâne fără colegul ei.
23.02.2022 | 16:52
Teo Trandafir lovitura sub centura pentru Bursucu inainte de despartire De ce sa plans prezentatorul
Teo Trandafir și Bursucu au ultima emisiune împreună, vineri, pe 25 februarie 2022. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Bursucu se vor despărți vineri, pe 25 februarie 2022, data la care va fi difuzată ultima emisiune Teo Show în formula cu ei.

Bursucu urmează să realizeze primul matinal de la Kanal D, după mulți ani în care postul turc nu s-a concentrat pe tronsonul de dimineață. Dimineața, a difuzat, de obicei, reluări ale unor seriale produse la Istanbul.

ADVERTISEMENT

De luni, 28 februarie, Bursucu va începe un nou drum în cariera sa ca prezentator tv. Va fi pe ecran alături de Viviana Sposub și George Tănase. Teo va încerca să scoată audiențe la fel de bune, dar fără Adi Cristea.

Bursucu se desparte vineri, 27 februarie, de Teo Trandafir

Coregraful i s-a plâns în emisiunea din 23 februarie de faptul că va trebui să se trezească foarte devreme pentru matinal.  Teo, în loc să îl încurajeze că va face față, i-a spus că îi va fi și mai greu când se va trece la ora de vară.

ADVERTISEMENT

Asta nu e tot. Una dintre invitatele ediției de miercuri, Cristina Cioran, care i-a urat succes lui Bursucu, a întrebat-o pe Teo ce se va face fără el. A încercat să afle dacă îi va lipsi. Răspunsul prezentatoarei a fost unul implacabil, rece și tăios.

„Iminenta trezire a colegului meu la ora 5”, e una dintre problemele pe care a ținut Teo să le menționeze, discutând despre mutarea lui Cristea la matinalul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„La ora 5 sau 5:30 e prea noapte. Vai de capul meu. Doi, cel mai rău… Ziua e foarte lungă. Eu la 13 încep să mă plictisesc”, a spus Bursucu, după ce Teo i-a amintit că în curând vom trece la ora de vară și va dormi cu o oră mai puțin, ceea ce îl va afecta având în vedere matinalul.

Lovitura sub centură a prezentatoarei

După ce Bursucu a încercat să obțină sfaturi de la Teo despre cum să facă față acestui nou proiect din viața sa, în platou a apărut Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT

Actrița i-a urat felicitări coregrafului pentru noua sa emisiune. A avut, în același timp, curiozitatea să afle de la Trandafir cum se va descurca fără el.

Răspunsul pe care l-a oferit Teo a fost scurt și la obiect. A dorit să demonstreze că se poate descurca în orice situație, chiar și fără Bursucu.

„Ce te faci fără el?”, a întrebat Cioran. „Exact ce m-am făcut 25 de ani fără el”, a spus din topor Teo. Astfel, a anulat, practic, inclusiv anii petrecuți alături de Bursucu din cei 25.

ADVERTISEMENT