Life

Teo Trandafir, mai sinceră ca niciodată. Detalii neștiute din viața personală a prezentatoarei Kanal D

Teo Trandafir a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre viața sa personală, dar și despre relațiile amoroase pe care le-a avut până în prezent.
09.08.2021 | 21:16
Teo Trandafir mai sincera ca niciodata Detalii nestiute din viata personala a prezentatoarei Kanal D
Teo Trandafir, mai sinceră ca niciodată. Detalii neștiute din viața personală a prezentatoarei Kanal D. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gazda emisiunii „Teo Show” a fost mai sinceră ca niciodată în cadrul unui interviu, unde a oferit detalii neștiute până acum. Unele dintre acestea au foarte mare legătură cu bărbații din viața sa.

Dragostea este unul dintre subiectele abordate de Teo Trandafir, care a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere nu o singură dată, ci chiar de două ori.

ADVERTISEMENT

„Da, chiar de două ori. Prima oară eram foarte tânără și el era un bărbat tânăr și foarte frumos; a doua oară s-a întâmplat la maturitate.

Dar nu mai cred în dragoste la prima vedere. Cred în dragostea trecută prin foc și sabie”, a mărturisit vedeta de la Kanal D pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, amănunte despre viața sa privată

Prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că nu este singură și că iubește. Vedeta este recunoscătoare pentru tot ce primește de la viață, precizând că nu ar putea trăi fără dragoste.

Cât despre posibilitatea ca bărbații să fie complexați de cultura generală pe care o are moderatoarea de la „Teo Show”, aceasta a subliniat faptul că nu le-a stat nimic în cale să evolueze.

ADVERTISEMENT

„Sigur că da, nu aș putea să trăiesc altfel. Am iubirea pentru fiecare zi de la Dumnezeu, iubirea pentru faptul că pot să văd în jur, pentru aprecierea pe care o primesc și o dau.

Mă gândesc că nu i-a împiedicat absolut nimic să mă ajungă. Dacă și-ar fi dorit într-adevăr să aibă o cultură generală și un statut, ar fi trebuit să și le clădească până în momentul întâlnirii noastre.

ADVERTISEMENT

Să ajungi într-un loc și apoi să te miri că ai ajuns acolo, mi se pare lipsă de înțelepciune”, a completat Teo Trandafir pentru aceeași sursă.

Teo Trandafir a trecut prin două mariaje eșuate

Vedeta de la Kanal D a fost căsătorită de două ori, prima oară cu pilotul Alexandru Trandafir, mariaj care a durat aproximativ 6 ani. Ulterior, l-a cunoscut pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012.

Din păcate, nici această căsnicie nu a durat și după numai 6 luni Teo Trandafir a anunțat că divorțează. Între timp, prezentatoarea a adoptat-o pe fiica sa, Maya, care a împlinit recent 17 ani.

ADVERTISEMENT