Life

Teo Trandafir, mândră de fiica sa. Ce spune despre adolescenta Maia, ajunsă la 17 ani

Teo Trandafir are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale, Maia, care a împlinit recent frumoasa vârstă de 17 ani. Vedeta de la Kanal D spune ce relație are cu cea pe care o crește încă din primele zile de viață.
31.05.2021 | 18:18
Teo Trandafir mandra de fiica sa Ce spune despre adolescenta Maia ajunsa la 17 ani
Teo Trandafir, mândră de fiica sa. Ce spune despre adolescenta Maia, ajunsă la 17 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare TV a adoptat-o pe fiica sa încă de când aceasta este pe punctul de a veni pe lume. Cele două sunt extrem de apropiate și au o relație solidă și unită, în ciuda faptului că adolescenta nu este copilul biologic al vedetei.

Gazda de la „Teo Show” are o legătură importantă cu Maia, cea pe care o consideră ca fiind fiica sa biologică, alături de care traversează o perioadă minunată. Teo Trandafir înțelege toate nevoile copilei, care a crescut sub privirile sale încă de când era bebeluș.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, cuvinte de laudă pentru fiica sa. Maia are deja 17 ani

Teo Trandafir și Maia sunt unite printr-o legătură specială, motiv pentru care oamenii nu sesizează faptul că adolescenta este adoptată. Ba mai mult decât atât, copila seamănă enorm cu celebra sa mamă, care îi oferă cea mai bună educație.

Vedeta de la Kanal D cunoaște toate nevoile fiicei sale în vârstă de 17 ani. Prezentatoarea o îndrumă în tot ce face,  iar când vine vorba de viața personală a adolescentei gazda de la „Teo Show” este foarte discretă și nu dă nimic din casă fără acordul ei.

ADVERTISEMENT

„Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile.

Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică. Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum”, a declarat Teo Trandafir într-un interviu pentru viva.ro.

Teo Trandafir, restricții pentru Maia. Ce nu are voie să facă copila

Prezentatoare de la Kanal D are o fiică cuminte și extrem de temperată, deși are și ea momente în care face crize. Maia nu se răzbună pe celebra sa mamă atunci când nu îi ies lucrurile cum vrea și încearcă să fie un om perfecționist în toate.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Teo Trandafir este foarte deschisă și vorbește despre iubire cu o mare lejeritate. Adolescenta sesizează unele lucruri mai bine decât le face vedeta la cei 53 de ani pe care-i are.

În altă ordine de idei, prezentatoare recunoaște că are și restricții pentru copilă. Mai exact, moderatoarea emisiunii „Teo Show” și-ar dori ca Maia să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la vârsta de 18 ani.

Cele două au și o înțelegere în privința orei de intrat în casă, motiv pentru care copila trebuie să-i spună mereu mamei sale unde merge și cât stă în locul respectiv.

ADVERTISEMENT