Life

Teo Trandafir, mărturie despre primul iubit. Ce nu a putut ierta prezentatoarea TV

08.01.2021 | 09:01
Teo Trandafir marturie despre primul iubit Ce nu a putut ierta prezentatoarea TV
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir (53 de ani) și-a deschis sufletul și a vorbit despre primul iubit, celebra prezentatoare TV simțind fiorii dragostei înainte de Revoluție. Vedeta a mărturisit ce nu poate ierta legat de prima dragoste, lucru pe care a încercat să-l răzbune ulterior. 

Moderatoarea de la Kanal D a dezvăluit că primul bărbat de care s-a îndrăgostit a fost un profesor american pe nume Dave. Relația lor a fost una frumoasă, dar încercată, mai ales că în perioada comunismului cetățenii români care aveau relații cu străini erau supravegheați atent de Securitate.

ADVERTISEMENT

Comunismul i-a adus foarte multă suferință blondinei, care s-a trezit de multe ori cu casa spartă și cu banii furați. Teo Trandafir a povestit că a întâmpinat o serie de greutăți în iubire, în cele din urmă fiind nevoită să meargă pe un drum diferit față de Dave.

Teo Trandafir, declarație despre primul iubit. Care a fost motivul separării

„Aveam 22 de ani, era prima mea iubire. Bărbatul respectiv era american și era înainte de Revoluție. Ne urmăreau peste tot, ne-au spart casa. 

ADVERTISEMENT

Și el a trebuit să plece, profesor universitar fiind, din gară în gară, pentru că ne luaseră și banii”, a mărturisit Teo Trandafir despre prima iubire în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Vedeta și-a văzut marea dragoste plecând în Statele Unite ale Americii chiar de pe peronul Gării de Nord, motiv pentru care nu poate ierta nici acum comunismul care i-a răpit o perioadă extrem de dragă. Teo Trandafir chiar a încercat să se răzbune pentru asta și a mers la Revoluție.

ADVERTISEMENT

„Și eu am stat în Gara de Nord din București și mi-am văzut iubirea vieții plecând. Și mi-am spus: trebuie să pun pas după pas și să ajung la florărie, de unde mi-am cumpărat creveți din aceia care se puneau în ulei.

Asta e tot ce-mi amintesc! Din cauza asta eu nu am putut să iert comunismul niciodată. Pentru că mi-a luat tot ce mă definea în momentul ăla. Dave îmi lăsase tricoul de pe el, pantalonii de pe el. Eram îmbrăcată ca un profesor universitar american pe un peron din Gara de Nord. 

ADVERTISEMENT

Era normal să vreau să mă răzbun. Eram un copil, am crezut că asta e răzbunarea mea, și am dormit într-un pat cu o armă. Habar nu aveam să o folosesc”, a mai spus Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT