Life

Teo Trandafir, mărturii despre viața amoroasă: „Normal că suferi după una ca asta…”

Ce dezvăluiri a făcut Teo Trandafir despre viața sa amoroasă. Faimoasa prezentatoare de televiziune a mărturisit că a suferit mult din dragoste de-a lungul vieții sale.
26.04.2022 | 08:13
Teo Trandafir marturii despre viata amoroasa Normal ca suferi dupa una ca asta
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a vorbit despre relațiile personale din viața sa și a dat detalii „din casă” despre viața ei amoroasă.

Teo Trandafir, mărturii despre viața ei amoroasă

Prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că a suferit foarte mult din dragoste în viața sa. De asemenea, aceasta a vorbit și despre un lucru dureros care se poate întâmpla în relațiile de iubire dintre doi oameni.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre momentul în care flacăra iubirii se stinge, dar ea se reaprinde pentru o altă persoană decât pentru cea cu care ești, de fapt.

Conform declarațiilor făcute de aceasta la emisiunea online Detectorul de minciuni, dacă unul dintre parteneri se îndrăgostește de o altă persoană, nu este vina niciunuia, ci este doar o întâmplare „nprevăzută”, așa cum a numit-o chiar Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

„Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu. Poate dumneata. Eu sunt descuiată…Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui.

Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai…Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a recunoscut că a suferit din dragoste

Teo Trandafir nu s-a ferit nici să recunoască că s-a implicat total în relațiile de iubire și la un moment dat a ajuns să sufere cumplit.

Sfaturile vedetei sunt să începem terapie de specialitate dacă suferim din dragoste sau să ne ocupăm timpul cu altceva.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Teo Trandafir a spus că la un moment dat nici nu mai știa cum îl cheamă pe cel care i-a frânt inima.

„Faci o terapică, ba un ieșit cu diferiți cetățeni și cetățene, ba aștepți să treacă timpul și te gândești lasă că toate se termină cu timpul.

La un moment dat, am suferit foarte rău și după ani mulți, mulți ani după ce am suferit după un cetățean, făceam duș, îmi aduc aminte ca azi, și mi-am adus aminte și ‘cum păcatele mele îl chema? Uitasem cum îl cheamă”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT