News

Teo Trandafir, mesaj bulversant după moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Răzvan, din nenorocire și șocant, e în paza Tatălui Ceresc!”

29.04.2019 | 13:54
Teo Trandafir mesaj bulversant dupa moartea lui Razvan Ciobanu Razvan din nenorocire si socant e in paza Tatalui Ceresc

O veste tragică a şocat astăzi lumea modei din România. În dimineaţă celei de-a doua zi de Paște a încetat din viaţă Răzvan Ciobanu. Cunoscutul designer în vârstă de 43 de ani a fost victima unui groaznic accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța. Din informațiile anchetatorilor, acesta ar fi pierdut controlul volanului, izbindu-se de copacii din zonă.

Ce spune Teo Trandafir, după moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce informația a devenit oficială, numeorase personalități ale showbiz-ului românesc au transmis mesaje emoționante, printre acestea numărându-se și Teo Trandafir. Îndrăgita prezentatoare TV s-a declarat șocată de moartea fostului designer, în condițiile în care îl cunoștea destul de bine, cei doi fiind colegi la Kanal D.

Răzvan e în paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează şocul unei vieţi. Dumnezeu să-l ierte pe el şi s-o ajute pe ea. (…) Razvan, din nenorocire si Șocant, e in paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează șocul unei vieti. Dumnezeul să-l ierte pe el și s-o ajute pe ea…”, a declarat Teo Tramdafir în exclusivitate pentru WOWbiz.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident rutier
Răzvan Ciobanu a murit în urma unui grav accident rutier

Dana Săvuică despre Răzvan Ciobanu: „Un geniu creator, un suflet neînțeles”

La rândul său, Dana Săvuică a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Răzvan Ciobanu. Fosta realizatoare TV a rămas înmărmurită la aflarea veștii că bunul său prieten a trecut în neființă, chiar în a doua zi de Paște.

A mai plecat un suflet dintre noi… Un geniu creator, un suflet neînţeles, un prieten drag care se retrăsese cumva în lumea lui, un spirit curajos, un om cu voinţă, dar şi cu slăbiciuni, o minte inteligentă care a avut o voce despre cum e să fii «altfel» într-o societate plină de prejudecăţi. S-a stins prea repede şi într-un mod tragic. Singur. Cu gândurile lui, poate cu patimile lui… Mie mi-a fost un bun prieten.

Mă pomenea mereu că am fost prima femeie care a îmbrăcat prima lui creaţie de designer. El n-a înţeles că onoarea a fost de partea mea. Îmi spunea «Diva» şi a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine, în anii ‘90, când eu eram model, iar el era jurnalist. Am amintiri nepreţuite cu Răzvan Ciobanu. Dumnezeu să te odihnească!” , a declarat Dana Săvuică.