Life

Teo Trandafir, mesaj emoționant după moartea lui Alexandru Arșinel: “Trăim o pierdere nemiloasă. Își caută drumul către Stela lui”

Teo Trandafir a transmis un mesaj emoționant după moartea lui Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață în această seară.
29.09.2022 | 23:04
Teo Trandafir mesaj emotionant dupa moartea lui Alexandru Arsinel Traim o pierdere nemiloasa Isi cauta drumul catre Stela lui
Teo Trandafir, mesaj emoționant după moartea lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a reacționat după moartea lui Alexandru Arșinel, care a întristat mai multe vedete din România, dar și pe cei care l-au admirat pe actor.

Teo Trandafir, mesaj emoționant după moartea lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la 83 de ani, din cauza mai multor probleme de sănătate cu care se confrunta. Vestea decesului marelui actor i-a întristat pe români, iar vedetele și politicienii au transmis mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au reacționat se numără și Teo Trandafir, care l-a avut de multe ori pe Alexandru Arșinel invitat în platoul emisiunilor sale.

Teo Trandafir este convinsă că Alexandru Arșinel se va reîntâlni acum cu Stela Popescu, cea cu care a format un cuplu pe scenă timp de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

“Fiecare întâlnire cu acest artist, deoarece aceasta a fost dimensiunea în care l-am cunoscut, a fost o bucurie reciprocă. I-am recunoscut, de-a lungul prolificei sale cariere, meritele excepționale.

Asta ne-a ajutat să clădim o relație caldă, firească. Trăim o pierdere nemiloasă, ca spectatori și admiratori.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel își caută drumul către Stela lui, a cărei plecare l-a devastat, șubrezindu-i, poate starea și așa încercată.

Dumnezeu să-l aibă în pază Sa, în aplauzele celor ce l-au iubit, pentru actorul și omul care a fost!”, a declarat Teo Trandafir pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a oferit unul dintre ultimele sale interviuri chiar la Teo Show, în decembrie 2021. La momentul respectiv, actorul a vorbit despre operația pe cord pe care a suferit-o în acea perioadă.

Vizibil emoționat, marele actor a declarat atunci că publicul l-a ajutat foarte mult să treacă peste acele momente grele.

“Tot ceea ce vine de la public a însemnat un imbold extraordinar, o dorință extraordinară de viață, pentru că viața e tare frumoasă!

Și mie mi-e dor de public, de zâmbetul lor generos, iar eu să încerc să le dau, să storc ce a mai rămas în mine.”, spunea Alexandru Arșinel la Teo Show.

Alexandru Arșinel a murit la 83 de ani

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani. Marele actor s-a confruntat cu mai multe probleme grave de sănătate în ultima perioadă.

Actorul era internat de două săptămâni la Spitalul Universitar din București. În urmă cu câteva zile a fost transferat la secția de Terapie Intensivă, unde medicii l-au intubat.

După vestea morții marelui actor, mai multe vedete au transmis mesaje de condoleanțe, dar și nume cunoscute din lumea politică.

Vestea a fost confirmată inclusiv de conducerea Spitalului Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT