Life

Teo Trandafir, poziție vehementă privind educația sexuală: „Mie nu mi-a stimulat nimeni nimic și am ajuns la 50 de ani”

Teo Trandafir și-a exprimat opinia despre unul din cele mai controversate subiecte ale momentului: educația sexuală în școli.
29.06.2021 | 13:44
Teo Trandafir pozitie vehementa privind educatia sexuala Mie nu mia stimulat nimeni nimic si am ajuns la 50 de ani
Teo Trandafir a spus ce crede despre educația sexuală în școli. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir i-a acordat un interviu Adrianei Bahmuțeanu pe Youtube, în care a vorbit despre isteria care s-a creat de câteva zile în spațiul public din România.

Jurnalista i-a prezentat câteva dintre ideile care ar putea căpăta formă cu privire la predarea educației sexuale, iar unele dintre acestea i se par o demență curată realizatoarei de televiziune de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir consideră că este benefică educația sexuală în școli. Vedeta consideră că subiectul trebuie abordat cu foarte mare atenție. Marea problemă pentru ea este vârsta de la care copiii pot afla anumite lucruri.

Teo Trandafir: „După capul meu prost și învechit, copilul trebuie să se bucure de copilărie”

Adriana Bahmuțeanu a pus pe tapet una dintre variantele intens vehiculate pe internet.

„De la 4 ani, copilul trebuie învățat ce înseamnă plăcere, cum să se mângâie”, a spus Adriana Bahmuțeanu în interviul cu Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

„După capul meu prost și învechit, copilul trebuie să se bucure de copilărie. Lasă copilul curat, cum l-a lăsat Dumnezeu, așa îngeraș. Cât s-o putea”, a declarat Teo Trandafir.

„Mie nu mi-a stimualt nimeni nimic și am ajuns la 50 ani nestimulată, așa. Un copil are suficienți colegi și prieteni care să îl îndrume. Nu m-am gândit că s-a ajuns atât de departe cu stimularea la 4 ani”, a replicat Teo.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea, confesiuni inedite în interviul acordat Adrianei Bahmuțeanu

Prezentatoarea de la Kanal D a mai spus că ea i-a explicat fiicei sale lucrurile pe care trebuia să le știe înainte să ajungă la școală. Vedeta a vrut să o pregătească așa cum a știut. I-a prezentat inclusiv responsabilitățile pe care le va avea din moment ce din fetiță se va transforma în femeie.

Teo a spus că a sărbătorit schimbările din viața ei.  Bahmuțeanu a abordat și alte teme cu vedeta de televiziune, printre care cazul primarului din județul Ilfov acuzat că a abuzat o minoră care a rămas ulterior însărcinată.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a vrut să afle de la Teo de ce crede că mulți dintre pedofili nu pățesc nimic și a apelat la scurta ei experiență ca deputată în Parlamentul României.

Adriana a întrebat-o cum se poate ajunge ca unele legi să fie votate de oameni care habar nu au ce votează sau nu au pregătirea necesară pentru asta.

„Am crezut că pot schimba ceva. M-am băgat într-o combinație pe care nu am priceput-o. Mulți dintre oamenii din Parlament au convingerea că fac bine.

Nu-și dau seama că sunt manipulați în așa fel încât servesc interesele altor persoane mult mai influente decât ele”, a declarat Teo Trandafir.

 

ADVERTISEMENT