Life

Teo Trandafir, pregătită pentru o nouă relație? Vedeta, confesiune sinceră: „Vreau să ies la dating”

Teo Trandafir a mărturisit în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D că își dorește să iasă la întâlnire, ca în vremurile bune.
01.09.2021 | 15:45
Teo Trandafir pregatita pentru o noua relatie Vedeta confesiune sincera Vreau sa ies la dating
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a mărturisit în emisiunea ei că duce dorul ieșirilor în oraș și chiar a vorbit despre date. Prezentatoarea a spus în direct că ar vrea să cunoască persoane de vârsta ei. Vrea să se înconjoare de oameni cu care să poată împărtăși idei și să se simtă bine.

Bursucu i-a spus colegei sale că dacă tot a făcut publică această dorință să dea și numele locurilor unde se va duce ca să știe și paparazzi.

ADVERTISEMENT

Teo a întors atunci foaia și a spus că își dorește, de fapt, să se vadă cu prietenii, încercând să salveze declarația inițială.

Teo Trandafir: „Vreau să ies la dating”

„Vreau să ies la dating. Eu vreau la cinema, la astea”, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii sale.

ADVERTISEMENT

Vedeta a spus de ce nu își dorește să iasă în oraș cu Bursucu. Cei doi frecventează cercuri diferite, iar ea nu se poate distra cu el în cluburi pentru că nu suportă muzica dată prea tare.

„Vreau să încep să ies în oraș cu fete și băieți de vârsta mea. Cu nebunul de Bursucu nu pot să ies. Se duce la club și pe mine mă doare capul”, a declarat Teo Trandafir la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Prezentă de ani buni pe micile ecrane, dar discretă cu viața personală

Vedeta nu a vrut să între în prea multe detalii legate de dorința ei de a ieși cu cineva în oraș. Teo a știut, de altfel, să țină departe de ochii curioșilor viața ei personală. Foarte rar vorbește despre situația ei sentimentală.

După ce povestea de iubire pe care a trăit-o cu fostul ei soț în urmă cu câțiva ani, Teo a reușit să nu se mai afișeze în public cu următoarele sale cuceriri.

ADVERTISEMENT

Teo a revenit cu un nou sezon al emisiunii sale de la Kanal D, pe care o prezintă împreună cu Bursucu. Show-ul de la ora 15 continuă să fie lider de audiență după ani buni.

Teo Trandafir este vedeta Kanal D începând cu anul 2013. Șederea lui Teo la postul turc de televiziune este cea mai lungă din periplul ei pe micile ecrane. Înainte de Kanal D, Teo a avut emisiuni la Romantika TV și PRO TV. La fostul post al lui Sârbu, vedeta și-a câștigat cu adevărat popularitatea.

 

ADVERTISEMENT