Life

Teo Trandafir, prima reacție după ce Kanal D i-a scos emisiunea din grilă: “O să avem ce povesti”

Teo Trandafir reacționează după ce emisiunea moderată la Kanal D a fost scoasă din grilă de postul de televiziune turcesc. Prezentatoarea TV a făcut primele declarații în direct.
03.06.2022 | 17:11
Teo Trandafir prima reactie dupa ce Kanal D ia scos emisiunea din grila O sa avem ce povesti
Teo Trandafir reacționează după ce emisiunea ei a fosyt scoasă din grila Kanal D. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir se află într-un moment delicat al carierei. Emisiunea realizată la Kanal D – Teo Show – iese de pe post, motivul principal fiind, conform informațiilor obținute de FANATIK, audiențele slabe înregistrate. Oficial, însă, conducerea postului turcesc a anunțat că Teo Show intră în vacanță și colaborarea cu moderatoarea TV va continua din toamnă. De altfel, Kanal D promite un proiect fresh, plin de surprize, pentru grila din toamnă.

Anunțul făcut de Teo Trandafir despre emisiunea de la Kanal D

Ce spune Teo Trandafir despre decizia luată de Kanal D, prin care emisiunea Teo Show este înlocuită cu reality show-ul Casa Iubirii, prezentat de Andreea Mantea?

ADVERTISEMENT
Teo Trandafir
Teo Trandafir, în platoul Teo Show. Sursă foto: Captură Kanal D

În ediția de vineri, 3 mai, vedeta TV a apărut jovială pe micul ecran și a respectat desfășurătorul întocmai. A jonglat cu subiectele prezentate în emisiune, de la divorțul anunțat de Brigitte Sfăt care a decis să se despartă de Florin Pastramă, la nunta de sute de mii de euro a lui Florin Salam cu Roxana Dobre. 

A continuat zâmbind și a moderat emisiunea ca o profesionistă, strecurând glume în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

“Ne revedem după pauză. Poate mă îndrăgostesc de un perete de aici”, a spus Teo Trandafir, în momentul în care în care în emisiune a fost prezentat un subiect cu o tânără din Germania care s-a îndrăgostit de un… avion.

Emisiunea nu s-a încheiat fără ca Teo să aibă o reacție cu privire la știrea care s-a rostogolit în presă și a anunțat că revine pe micul ecran, după vacanță.

ADVERTISEMENT

“O să avem ce ne povesti când ne reîntâlnim, până atunci să ne dea Domnul sănătate, numai bine. Vacanță plăcută!” a spus Teo Trandafir în ediția de vineri, 3 mai, a emisiunii, infirmând speculațiile apărute în presă, potrivit cărora ar urma să încheie colaborarea cu Kanal D.

Kanal D, modificări în grilă: ce se întâmplă cu emisiunea lui Teo?

Reprezentanții postului Kanal D au anunțat că nu renunță la emisiunea moderată de Teo Trandafir și, conform comunicatului transmis, vedeta ar urma să revină pe micul ecran din toamnă, cu un format fresh și cu “multe surprize.”

ADVERTISEMENT

“Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei. Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se arată în comunicatul transmis de Kanal D.

 

 

ADVERTISEMENT