Life

Teo Trandafir, reacție după ce a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou: “Ce n-am înțeles eu”

Ce reacție a avut Teo Trandafir după ce a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou. Comentariul amuzant al prezentatoarei TV.
14.06.2024 | 00:24
Teo Trandafir reactie dupa ce a aflat ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau sau despartit din nou Ce nam inteles eu
Ce a spus Teo Trandafir după ce a aflat despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook, Kanal D2/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a reacționat după ce a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou. Prezentatoarea a vorbit despre acest subiect în emisiunea pe care o prezintă alături de Ilinca Vandici.

Ce reacție a avut Teo Trandafir după ce a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou

Se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou. Acum câteva luni, a avut loc o altă separare între cei doi. Cei doi nu au dezvăluit motivele rupturii.

ADVERTISEMENT

După separare, Gabi Bădălău a mers pe Muntele Athos, iar Bianca Drăgușanu la o biserică din România. În emisiunea “Follow us!”, de la Kanal D2, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au dezbătut subiectul.

“Ce n-am înțeles eu e a câta oară s-au despărțit”, i-a spus prezentatoarea colegei sale de platou, care a venit imediat cu un răspuns. “Îmi zice Alina că a unsprezecea oară”, a spus Ilinca Vandici, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Teo Trandafir i-a mai adresat o întrebare colegei sale. “Dar tu îi vrei împreună sau despărțiți?”, a întrebat ea, iar Ilinca Vandici a spus că nu știe ce să îi răspundă.

Cele două au vorbit despre cum Gabi Bădălău a fost pe Muntele Athos, acolo unde nu au voie femei de foarte mulți ani, și au glumit pe seama subiectului separării dintre cele două vedete.

ADVERTISEMENT

“Fii atentă! Asta mi s-a părut interesant și mie, că și până acum s-au mai despărțit și s-au mai împăcat, dar niciodată nu s-au dus amândoi la biserică”, a spus Ilinca Vandici în emisiunea de la Kanal D2.

“Exact! Dar niciodată nu s-au dus la biserică. Nu s-au dus în același loc, că pe Muntele Athos nu au voie fetele, de vreo 1.000 de ani”, a continuat Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Gabi Bădălău, surprins în club alături de o altă femeie

După ce a revenit de pe Muntele Athos, Gabi Bădălău a fost surprins de cancan.ro în club, în timp ce se distra alături de o tânără rusoaică, în vârstă de 24 de ani.

“Se pare că după ce el s-a întors de pe Muntele Athos, Gabi Bădălău a fost surprins într-un mare chef de distracție, se pare că a fost surprins de paparazzi și în compania unei tinere domnișoare model, de origine rusă”, a spus Ilinca Vandici.

Întrebată de Ilinca Vandici ce reacție ar putea avea Bianca Drăgușanu, Teo Trandafir a oferit un răspuns amuzant. “Bianca se uită încă la fațada bisericii”, a spus ea.

Gabi Bădălău a spus, însă, adevărul despre femeia alături de care a fost surprins. Afaceristul a spus că nu este vorba despre o altă femeie în viața lui, ci de iubita unui prieten.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Portițele testării antidrog. Cum scapă șoferii
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici