Life

Teo Trandafir revine în forță la Kanal D. Dezvăluiri despre noul proiect al vedetei

Teo Trandafir le dă întâlnire fanilor săi cu o nouă formulă a celebrului show pe care l-a moderat în ultimii ani. Informațiile furnizate de vedetă înainte de premieră.
26.08.2022 | 18:11
Teo Trandafir revine in forta la Kanal D Dezvaluiri despre noul proiect al vedetei
Teo Trandafir, informații despre noul show de la Kanal D. Când are premiera emisiunea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Renumita moderatoare revine în forță la Kanal D, după ce în ultimele luni emisiunea sa a fost scoasă din grilă. Dezvăluiri despre noul proiect al vedetei, care se anunță a fi unul complet diferit față de cele cu care și-a obișnuit fanii.

Teo Trandafir, informații despre noul show de la Kanal D. Când are premiera emisiunea

Teo Trandafir este nerăbdătoare să revină pe sticlă și a oferit detalii despre emisiunea pe care o va prezenta în fiecare weekend. Vedeta le dă întâlnire fanilor sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00. Prima ediție are loc pe 27 august.

ADVERTISEMENT

„Mie mi-ar plăcea ca oamenii să se aștepte la neașteptat. Pentru că lucrurile pentru care ne-am pregătit sunt atât de diferite încât și pe noi ne surprind. Am vorbit cu specialiști, am întâlnit oameni fantastici și va fi și divertisment.

O să râdem, o să ne informăm, o să ne pregătim pentru weekend, să facem viața un pic mai frumoasă. Stilul meu nu va dispărea complet, dar se va îmbogăți un pic cu stilul celorlalți invitați.

ADVERTISEMENT

Vor fi colegi inteligenți, informați, care știu să vorbească, vom fi, trebuie să fim, rapizi, exacți, atenți la folosirea cuvintelor. Vom vorbi despre ce s-a mai întâmplat, la ce trebuie să fim atenți…”, a spus Teo Trandafir pentru wowbiz.ro.

Teo Trandafir s-a reinventat. Cum va arăta emisiunea sa

Teo Trandafir este una dintre cele mai vechi prezentatoare TV, iar acum a ales să se reinventeze. Emisiunea pe care o moderează a suferit schimbări radicale sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

Concret, Teo Show va îmbina informațiile utile, comentariile pertinente și interviurile relevante cu personalități din diverse domenii de activitate. În plus, din emisiune nu va lipsi doza ideală de entertainment.

Voia bună cu care prezentatoarea i-a obișnuit pe telespectatori nu va lipsi, la fel și noul stil vestimentar adoptat de Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT

Emisiunea se așteaptă să fie surpriza acestei toamne, asta pentru că vedeta este una dintre cele mai urmărite personalități de la Kanal D.

ADVERTISEMENT