Life

Teo Trandafir, sărbătorită în direct de ziua ei! Ce surprize a primit și ce vârstă a împlinit

Teo Trandafir a fost sărbătorită în direct la Kanal D, în propria ei emisiune. Prezentatoarea a avut parte de o serie de surprize.
02.06.2021 | 15:39
Teo Trandafir și-a sărbătorit ziua în direct. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a avut parte de o petrecere de zile mari! Prezentatoarea pe care o știe toată România a împlinit 53 de ani și, așa cum e obișnuită, și-a aniversat ziua cum altfel decât la datorie!

Maestrul ceremoniei a fost Bursucu. Împreună cu echipa de producție, i-a pregătit colegei sale o serie de surprize. În platou au sosit rând pe rând vedete cu care Teo are o relație extraordinară.

ADVERTISEMENT

A primit și o dedicație muzicală de la una din trupele ei preferate, Taraful Rutenilor, care și-a prezentat cel mai nou hit care cu siguranță va rupe în sezonul estival.

Teo Trandafir, sărbătorită în direct

Teo a cântat și a dansat pe muzica Rutenilor de la care a primit și câteva cadouri. Nu au lipsit nici bunătățile din platoul de televiziune.

ADVERTISEMENT

Vali Luca i-a preparat un cocktail special care nu conține alcool, iar realizatoarea de televiziune s-a bucurat și de candy-bar-ul pregătit pentru ea. Nu s-a putut abține să nu guste din desertul ei preferat: mouse de ciocolată!

Alin Pascal, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu și Vladimir Drăghia au participat la un Quiz cu întrebări despre prezentatoare. Aceasta a încercat să îi ajute să răspundă corect la întrebările despre ea, așa că în final echipele formate din cei 4 au ieșit la egalitate.

ADVERTISEMENT

Mulțumită acestui joc, telespectatorii au putut afla că Teo Trandafir deține peste 200 de perechi de bocanci, declarându-se o adevărată colecționară, dar și 8 perechi de ochelari extrem de scumpi.

Pentru unii dintre ochelari, vedeta s-a împrumutat, a confirmat Bursucu. A existat și un moment amuzant, atunci când cei 4 invitați speciali au fost rugați să spună care este celălalt prenume al lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT
teo trandafir
Teo Trandafir și Bursucu, gazdele Teo Show de la Kanal D. Captură Kanal D

 

teo trandafir
Prezentatoarea Teo Show a dansat pe muzica Tarafului Rutenilor. Captură Kanal D

Una dintre cele mai longevive prezentatoare din România

Pe prezentatoare o cheamă Virginia, însă Drăghia și Cazacu au crezut că al doilea ei prenume este Luminița. În show-ul din 2 iunie au mai venit să o încânte și Amna, Liviu Teodorescu și Sore, printre alții.

Teo Trandafir este una dintre cele mai longevive prezentatoare de televiziune din România. Din 2013 este vedeta numărul unu de la Kanal D, unde de câțiva ani realizează Teo Show alături de Adrian Cristea, cunoscut sub numele de scenă Bursucu.

Înainte de Kanal D, Teo a prezentat la o serie de alte posturi de televiziune. A fost colegă de matinal cu Mircea Badea, cu care are o relație cu totul specială.

Popularitatea ei a crescut odată ce a semnat contractul cu PRO TV în urmă cu mai bine de 20 de ani. Acolo a legat o prietenie pe viață cu mogulul Adrian Sârbu.

 

 

ADVERTISEMENT