Life

Teo Trandafir le-a făcut fanilor o surpriză. Vedeta a apărut în emisiune cu părul lung

Teo Trandafir este una dintre vedetele autohtone care s-au consacrat pe micile ecrane datorită aspectului fizic, și implicit părului, însă acum vedeta a dorit să încerce și altceva.
19.03.2022 | 12:55
Teo Trandafir lea facut fanilor o surpriza Vedeta a aparut in emisiune cu parul lung
Teo Trandafir și-a schimbat look-ul. Cum arată prezentatoarea cu părul lung. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare de la Kanal D le-a făcut fanilor o surpriză chiar pe platourile de filmare ale show-ului pe care-l moderează. Telespectatorii au putut să o vadă cu o schimbare de look complet diferită.

Teo Trandafir și-a schimbat look-ul. Cum arată prezentatoarea cu părul lung

Teo Trandafir a răspuns unei provocări primite de la un hairstylist, care era invitat în acel moment la „Teo Show”. Vedeta a încercat extensiile puse la dispoziție și în numai câteva minute a apărut cu părul lung.

ADVERTISEMENT

„Dacă mie niște extensii de păr mi-au distrus părul, atunci trebuie să inventez eu ceva să nu li se mai întâmple și altora. Nu se poate pentru că trebuie să iei fiecare șuviță, care se leagă și care îți cam distruge părul. 

Eu am părul scurt de când mama m-a făcut. Deci voi nu vă bazați pe părul existent. Ca să vă demonstăm am luat toate colegele din redacție”, a spus vedeta în emisiunea de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, cu părul lung. Cum a reacționat

În altă ordine de idei, Teo Trandafir a mărturisit că nu este adepta părului lung, dovadă că de când se știe are aceeași tunsoare. În plus, moderatoarea spune că nu se vede cu o astfel de schimbare, deși îi stă bine.

„Abia aștept să văd și eu. Nu e rău deloc. Mamă, ce complicat e. Suntem chiar frumușele. Acum, un sfert de oră cât mai am părul lung, scoateți-mă și pe mine la cină.

ADVERTISEMENT

Sunt singura femeie cu păr scurt de aici. În momentul ăsta nu simt nimic”, a completat vedeta în emisiunea pe care o moderează alături de Mihai Motoșeru și Bella Santiago.

Teo Trandafir are colegi noi după plecarea lui Bursucu, care din 14 martie prezintă o emisiune matinală alături de Viviana Sposub, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities, și comediantul George Tănase.

ADVERTISEMENT