Life

Teo Trandafir, scoasă din sărite de Bursucu în propria ei emisiune. Ce i-a spus de față cu toți: „Un pic cam nepoliticoasă”

Teo Trandafir a fost scoasă din sărite de colegul ei de emisiune, în ediția difuzată pe 26 octombrie. Prezentatoarea l-a taxat dur.
27.10.2021 | 12:24
Teo Trandafir scoasa din sarite de Bursucu in propria ei emisiune Ce ia spus de fata cu toti Un pic cam nepoliticoasa
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a avut niște probleme de comunicare cu colegul ei, Bursucu, în cadrul interviului pe care i l-a luat actorului Mugur Mihăescu în ediția din 26 octombrie.

Prezentatoarea Kanal D nu a mai suportat să tot fie întreruptă de partenerul ei de emisiune. La un moment dat, vizibil iritată de intervențiile acestuia, dorind să conducă doar ea dialogul cu Garcea, a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Bursucu a asistat impasibil la observațiile pe care i le-a făcut Teo. După ce i-a spus de câteva ori să nu mai răcnească și să nu o întrerupă, Bursucu a recidivat.

Teo Trandafir l-a pus la colț pe Bursucu

„Taci din gură”, a fost primul avertisment pe care Trandafir i l-a dat lui Bursucu, la câteva secunde după ce a început jocul dintre realizatoarea tv și Mugur Mihăescu.

ADVERTISEMENT

„Stai! Stai! Nu vorbi tare, nu vorbi în urechea mea. Lasă-mă să mă concentrez măcar o dată, nu mai răcni! Trebuie să mă conțin”, i-a spus ferm Teo lui Bursucu.

La un moment dat, dorind să pună și el o întrebare invitatului, Teo a explodat pur și simplu. Prezentatoarea și-a dorit pe tot parcursul jocului în care a fost implicat Mugur să fie lăsată doar ea cu el.

ADVERTISEMENT

Bursucu l-a întrebat pe actor dacă își mai poate susține business-urile după pierderile suferite în pandemie, iar vedeta s-a ”năpustit” asupra lui.

„Nu mă așteptam să fii atât de implicat în acest amărât de interviu”

„Eu nu mă așteptam ca tu să fii atât de implicat în acest mic, amărât de interviu. Tot ce-ți vine tu faci în emisiune? Ar fi bine să nu”, a fost cea mai dură replică a lui Teo Trandafir la adresa coregrafului.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum între cei doi au existat glume și șicane de dragul audienței, de data aceasta Teo efectiv nu a mai putut răbda ca Bursucu să se bage peste ea.

Comportamentul prezentatoarei a fost dur criticat de o parte dintre telespectatori. În mediul online, lumea a remarcat că Teo e stânjenită uneori de prezența lui Adrian Cristea și că vrea să îl pună la colț.

„Un pic cam nepoliticoasă cu Bursucu. Mă refer la Teo. Îl cam pune pe locul 2”, a scris cineva pe Youtube, observând animozitățile dintre cei doi.

Cu siguranță cei doi au reușit să depășească acest moment după terminarea emisiunii. Întrebarea care stă acum pe buzele fanilor este dacă relația dintre cei doi colegi a devenit una greu de gestionat sau a fost un simplu episod.

 

ADVERTISEMENT