Life

Teo Trandafir se întoarce la TV! Kanal D i-a aprobat proiectul! Dezvăluiri de ultim moment despre emisiunea vedetei

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D, după ce șefii TV i-au aprobat proiectul pentru noua emisiunea, show care va începe în această toamnă și care anunță surprize uriașe.
06.07.2022 | 17:05
Teo Trandafir se intoarce la TV Kanal D ia aprobat proiectul Dezvaluiri de ultim moment despre emisiunea vedetei
Teo Trandafir se întoarce la Kanal D cu noul ei proiect, un coprezentator și cu speranța că va face audiențe serioase / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut, în exclusivitate, informații de ultim moment despre emisiunea pe care o va prezenta, din toamnă, Teo Trandafir, la Kanal D. Mai mult chiar, din informațiile obținute, se pare că vedeta postului turcesc a reușit să îi convingă pe șefi că noul show are șanse să se lupte de la egal la egal cu concurența, Pro TV și Antena 1, în audiențe.

Teo Trandafir se întoarce la Kanal D după ce a primit aprobarea pentru noua emisiune

Teo Trandafir a reușit ce și-a propus: să îi convingă pe șefii turci de la Kanal D să îi mai dea o șansă. Din informațiile obținute de FANATIK, lucrurile nu au fost atât de complicate pe cât s-ar fi așteptat lumea de acolo, având în vedere situația show-ului pe care îl prezenta, întrerupt cu o lună mai repede.

ADVERTISEMENT

Proiectul propus de Teo Trandafir, vedeta urmând să aibă și un coprezentator al cărui nume va fi o mare surpriză pentru telespectatori, se învârte tot în sfera showbiz-ului. Va fi, pare-se, o emisiune în care vor fi dezbătute subiecte din lifestyle-ul de la noi, dar susținut cu reportaje de calitate, în care vor fi prezentate și povești de viață interesante.

Potrivit informații obținute de FANATIK.RO, șefii turci au acceptat fără rezerve proiectul propus de Teo Trandafir și din rațiuni financiare. Mai exact, vedeta a acceptat o diminuare substanțială a onorariului pe care îl primea de la Kanal D, suma redusă fiind, pare-se, suficientă pentru a-și plăti și coprezentatorul surpriză pe care îl va avea.

ADVERTISEMENT

De altfel, pe culoarele Kanal D se vorbește despre cel care va ocupa scaunul de coleg de platou al lui Teo Trandafir cu aceeași curiozitate. Iar secretul este știut doar de vedetă și de producătorii emisiunii, chiar dacă zvonurile anunță că ar fi vorba despre cineva care nu a mai fost văzut în această postură, la televizor.

În altă ordine de idei, mai susțin informațiile noastre, se discută ca emisiunea propusă de Teo Trandafir să fie și locul în care mai multe vedete cu greutate ale Kanal D să aibă rubrici permanente, pentru a se asigura că publicul va avea ”ce să aleagă” și să se folosească de notorietatea lor pentru a promova show-ul.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a început deja pregătirile pentru noua emisiune

Trimiși acasă la începutul lunii iunie, cei din echipa lui Teo Trandafir își făceau griji serioase pentru viitorul lor la Kanal D. Fuseseră chiar anunțați că s-ar putea să mai fie chemați abia la toamnă. Dar, pare-se, cum vedeta a rezolvat în timp record situația cu noul proiect, lucrurile s-au liniștit rapid și în ceea ce privește oamenii.

Din informațiile obținute de FANATIK nu a fost disponibilizat niciun om din echipa vedetei care, ani la rândul, a prezentat Teo Show. Mai mult, o mare parte din oameni au fost rechemați la muncă pentru a lucra, din greu, pentru noul proiect.

ADVERTISEMENT

Mai exact, deja au loc filmări, se pregătesc reportaje și alte materiale, cu toții lucrând ca și când ar fi, deja, pe ”sticlă”, la Kanal D. Mai mult, aproape zilnic, în redacția viitoarei emisiuni a lui Teo Trandafir au loc ședințe, se face brainstorming pentru a identifica subiecte și pentru a le dezvolta în așa fel încât audiența să fie, cu adevărat, captivată de ce va vedea, din toamnă, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Nume nou pentru emisiunea prezentată de Teo la Kanal D

În altă ordine de idei, cu referire la proiectul lui Teo Trandafir mai este un mare secret: numele viitoarei emisiuni, decizia fiind la ”mâna” șefilor turci de la Kanal D, variantele propuse fiind mai multe. De asemenea, încă nu a fost stabilit cu certitudine intervalul orar al emisiunii.

De ce a fost Teo Trandafir trimisă în vacanță mai devreme

Spre surpriza telespectatorilor, Teo Trandafir a fost scoasă, la începutul lunii iunie, din grila Kanal D, motivul oficial fiind o ”vacanță”, dar în realitate scorurile slabe de audiență provocând adevărate furtuni prin birourile șefilor turci ai televiziunii.

“Kanal D trece, începând de saptămâna viitoare, la grila de vară, iar anotimpul vacanţelor aduce cu sine câteva modificari în grila staţiei. Mai mult joc al minţii cu Dan Negru, distracţie maximă la cele mai frumoase petreceri prin ţară, cu noul sezon “Se strigă darul”, precum şi o reconfigurare a orelor de difuzare pentru “Casa iubirii”, odată cu intrarea “Teo Show” în vacanţă.

Perioada care urmează va fi una relaxată, dar şi dedicată antrenamentului minţii, pentru că Dan Negru va fi alături de telespectatorii Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar şi de miercuri până vineri, de la ora 22:30. Emisiunea fenomen “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” va putea fi urmarită, aşadar, atât în Day Time cât şi în Prime Time, oferindu-le celor din faţa micilor ecrane experienţa plăcută a exerciţiilor de vocabular în mijlocul familiei.

Emisiunea “Teo Show” intră în vacanţă începând de săptămâna viitoare, Teo Trandafir şi echipa sa urmând să revină pe micul ecran din toamnă într-o formă fresh şi cu multe surprize pentru telespectatori”, se arăta în comunicatul transmis de Kanal D care anunța încheierea prematură a Teo Show.