Life

Teo Trandafir și Bursucu, ipostaze inedite. Cum au fost filmați în promo-ul pentru Teo Show

Teo Trandafir și Bursucu au fost surprinși în ipostaze inedite. Cei doi au trecut prin transformări uluitoare în filmările pentru promo-ul noului sezon Teo Show.
20.08.2021 | 09:26
Teo Trandafir si Bursucu ipostaze inedite Cum au fost filmati in promoul pentru Teo Show
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Bursucu se pregătesc de începutul noului sezon al emisiunii „Teo Show” de la Kanal D. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze inedite pentru promo-ul show-ului pe care îl prezintă împreună.

Luni, 23 august, un nou sezon al emisiunii va începe la Kanal D, începând cu ora 15. Show-ul a luat o pauză pentru ca echipa să se bucure de vacanță. Teo și Bursucu au fost filmați în ipostaze uimitoare pentru a anunța revenirea show-ului pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir și Bursucu, ipostaze inedite. Cum au fost filmați în promo-ul pentru Teo Show

Teo Trandafir și Bursucu revin pe sticlă cu un nou sezon al emisiunii de divertisment pe care o prezintă la Kanal D. Îndrăgiții prezentatori s-au transformat în personaje inedite în timpul filmărilor pentru promo-ul noului seozn „Teo Show”.

Într-un decor simplu, alb-negru, Teo și Bursucu s-au transformat în Charlie Chaplin, în magicieni sau în oameni de știință puși pe experimente uluitoare, potrivit WOWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

De luni, 23 august, începe sezonul nou al emisiunii de la Kanal D. Teo și Bursucu vor reveni pe micile ecrane după ce s-au bucurat de vacanță, oferindu-le energie și o doză de umor telespectatorilor care îi urmăresc.

Recent, Teo Trandafir a anunțat pe rețelele de socializare că emisiunea va reveni la TV, spre bucuria fanilor. După o binemeritată vacanță, ea și Bursucu, alături de restul echipei, vor fi din nou pe sticlă, de luni până vineri, de la 15 la 17.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir, de opt ani la Kanal D

De opt ani, Teo Trandafir prezintă emisiunea de la Kanal D, fiind și cea mai lungă colaborare pe care a avut-o cu un post de televiziune. A devenit cunoscută la începutul anilor 2000, atunci când modera o emisiune la Pro TV.

Vedeta a mai colaborat cu Tele7, Prima TV și Romantica. În 2012 a mai avut o colaborare cu Pro TV, atunci când a avut un rol în serialul „Pariu cu Viața”.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a mai moderat și emisiuni precum „Momentul adevărului” și „Vrei să fii milionar”, acestea având alte formate decât cele care i-au adus celebritatea. După ce a constatat că nu are succes cu acestea, vedeta s-a întors la formatul care i-a adus un număr foarte mare de telespectatori.

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, este asistentul lui Teo Trandafir de câțiva ani. Acesta mai prezintă și emisiunea „Roata Norocului” din cadrul aceluiași post TV. Acesta a făcut parte dintr-o după de dans și a urmat, ulterior, cursurile Școlii de Actori.

Prezentatorul a ajuns să modereze emisiunea „Teo Show” alături de Teo Trandafir și este fericit în această postură.

ADVERTISEMENT