Life

Teo Trandafir, declaraţie şocantă: „Nici vântul nu mi-ar fi ridicat fustele”

În cadrul unui amplu interviu, Teo Trandafir s-a referit la problemele sale de sănătate, la cariera sa şi la mişcarea #metoo, pe care o consideră „o ipocrizie”.
11.03.2018 | 19:19
Teo Trandafir declaratie socanta Nici vantul nu miar fi ridicat fustele
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir mărturiseşte că sentimentul care o defineşte este „disperarea”: „Nu e neapărat un lucru de rău. E o presiune care mă propulsează si îmi dă putere”. 

Vedeta a vorbit şi despre mişcarea #metoo, precizând că vorbeşte „din punctul de vedere al unei femei urâte”:  „Niciodată nu mi-a pus mâna pe fund nimeni, pentru că nici vântul nu mi-ar fi ridicat fustele”. De altfel, vedeta este categorică şi afirmă că persoanele care au fost agresate ar fi trebuit să reclame acest lucru pe loc. „Mi se pare o mică ipocrizie aici. Dacă ai avut de spus ceva trebuia să o faci atunci când s-a întâmplat. Dacă ai avut frustrări şi neîmpliniri trebuia să le scrii sau să le exprimi când era cazul. Bineînţeles că sunt alături de femeile care…, pentru că altfel m-ar călca toată lumea in picioare, dar eu dacă aş fi fost vreodată agresată sexual aş fi vorbit atunci sau deloc”, este de părere vedeta tv.

ADVERTISEMENT

Teo Trandafir spune despre mişcarea #metoo că este „o ipocrizie”

Referindu-se la cumpăna de sănătate care aproape a ucis-o, Teo Trandafir susţine că unul dintre miracolele vieţii ei a fost momentul în care a descoperit „puterea unui om asupra unui alt om”. „Trăgeam să mor şi toată lumea îmi spunea asta. Şi în viaţa mea a apărut un om care mi-a spus: «Ce ştiu ăştia, toţi nişte proşti! Aici eu sunt Dumnezeu! ». Oamenii pot salva alţi oameni sau pot ucide oameni cu forţa cuvântului lor”, îşi aminteşte vedeta. Cât despre parcursul său profesional, Teo Tandafir rămâne lucidă. „Succesul este ceva ce te bucură , satisface ca o baie caldă , iar eşecul te marchează ca un duş rece”, spune Teo Trandafir.