Life

Teo Trandafir vrea să își schimbe sânii. Prezentatoarea de la Kanal D are, însă, o mare teamă

Teo Trandafir ar vrea să-și opereze sânii, însă există o mare frică pe care vedeta de la Kanal D o are. Îndrăgita prezentatoare a făcut confesiunea, în direct.
18.01.2022 | 17:52
Teo Trandafir vrea sa isi schimbe sanii Prezentatoarea de la Kanal D are insa o mare teama
ADVERTISEMENT

Teo Trandafir a fost întrebată în cadrul emisiunii pe care o realizează care este partea corpului la care ar vrea să facă schimbări.

În cadrul unui joculeț cu întrebări și răspunsuri pus la cale de Bursucu, vedeta a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea care a reușit să slăbească în mod spectaculos, apelând la o procedură de micșorare a stomacului, visează acum la o pereche de sâni noi.

Teo Trandafir ar vrea silicoane, dar îi e frică de anestezie

Teo Trandafir a spus fără nicio reținere că i-ar plăcea să își pună silicoane. Există, însă, o problemă. Îi este teamă de o anumită parte a operațiunii. Din această cauză, probabil că dorința ei nu se va concretiza niciodată.

ADVERTISEMENT

„Mi-e frică de anestezia generală. Vreau să-mi pun. Nu de toți banii”, a spus Teo Trandafir la Kanal D, declarând că nu vrea să aibă sânii exagerați de mari.

Vedeta a vorbit și despre cel mai mare complex care a urmărit-o de-a lungul carierei sale. A spus că în perioada în care avea mult mai multe kilograme, a suferit destul de tare. I s-a întâmplat să audă răutăți chiar de la colegii de breaslă.

ADVERTISEMENT

Unele dintre acele remarci răutăcioase le ține minte și azi. A nominalizat chiar și două personalități despre care a spus că au supărat-o foarte tare în urmă cu mai mulți ani. Amândoi, bărbați celebri, au făcut referire la felul în care arăta.

Unul dintre ei este Florin Călinescu. Actorul a ironizat-o pe Teo la o petrecere unde realizatoarea tv a mers pentru prima oară extrem de dichisită, în singura ei rochie din garderobă, pe tocuri.

ADVERTISEMENT

Jignită de-a lungul anilor de Florin Călinescu și Mihai Găinușă pentru felul în care arată

Vrând să facă impresie plăcută, Teo s-a ales cu o replică deranjantă din partea lui Călinescu. „Ce porți, Marea Sargaselor?”, a întrebat-o ironic actorul.

Un alt personaj care s-a luat de multe ori de ea din cauza aspectului fizic a fost Mihai Găinușă. După ce Teo a reușit să slăbească, același cârcotaș de la Prima TV a început să facă din nou glume pe seama ei. De data asta, reproșându-i că e foarte slabă.

Teo a spus că și în ziua de azi unele lucruri o ating destul de tare. A zis că îi pasă foarte tare de ce crede lumea despre ea, mai ales când este vorba despre aspectul fizic.

ADVERTISEMENT